Refurbished iPad Air 2

Waarom Refurbished.be?

Refurbished iPad Air 2

Dun, dunner, dunst. En daarna komt de refurbished iPad Air 2. Bij wijze van spreken dan. Koop bij refurbished.be een volledig gereviseerde iPad Air 2. Wij leggen je graag uit wat je dan in huis haalt.

De refurbished iPad Air 2 is vergelijkbaar met een nieuwe tablet uit de winkel. Wat voor alle iPads van refurbished.be geldt, is ook van toepassing op de iPad Air 2: de tablets worden door onze experts nagelopen, onderhouden en zonodig gerepareerd. Zo is hij helemaal gebruiksklaar voor een nieuwe eigenaar. Wie weet ben jij dat wel?

Over de iPad Air 2

Deze tablet is zo dun en zo licht, het is bijna niet te beschrijven. Het is het bekende staaltje technologie van Apple: Strak, haarscherp, makkelijk in gebruik en vol nieuwe mogelijkheden. Zo blinkt de iPad Air 2 niet alleen uit dankzij haar design, maar levert de tablet ook betere systeem- en grafische prestaties. Dit heeft weer te maken met de A8X-chip die speciaal voor deze tablet is ontwikkeld door Apple. Een ander aspect is de beveiliging van de iPad Air 2: met je vingerafdruk ontgrendel je de nieuwe tablet.

Waarom een refurbished iPad Air 2 kopen?

Een refurbished iPad Air 2 kopen doe je bij refurbished.be. De tablet is volledig refurbished en voldoet aan de hoge kwaliteitsstandaarden die je traditiegetrouw van Apple kunt verwachten. Toch is er één ‘maar’. En dat is het feit dat als je deze iPad gaat kopen, je veel voordeliger uit bent. De iPads Air 2 die wij verkopen, gaan een tweede leven tegemoet. Dat is het leuke van refurbished producten. De prestaties van een nieuw exemplaar worden geëvenaard. terwijl de prijs die je ervoor betaalt vele malen voordeliger is.

Refurbished iPad Air 2 uitvoerig getest

Maar kan dat goed zijn, een refurbished iPad kopen? Daar staan toch nog oude foto’s en apps op van de vorige eigenaar? Die gedachten zijn niet gek. maar voor verkoop is de tablet uitvoerig refurbished; uitvoerig getest en van de nodige updates voorzien.

Probeer het maar eens. Laat je overtuigen en koop die refurbished iPad Air 2. Dan ontvang je 3 jaar garantie. Is er dan onverhoopt toch iets mis? Dan repareren of vervangen wij je iPad Air 2 kosteloos. Alle iPads van refurbished.be zijn voorzien van een kwaliteitskeurmerk. Daarnaast is via Trusted Shops je aankoop verzekerd tot € 2.500,-.