Refurbished Apple Watch series 7

Apple Watch Series 7 | 45mm | Aluminium Case Blauw | Blauw sportbandje | GPS | WiFi
€ 259,00 € 459,00
Morgen verzonden
1–1 (1)1

Waarom Refurbished.be?

Koop online een refurbished Apple Watch Series 7

De refurbished Apple Watch Series 7 is heeft een prachtig robuust design en is voorzien van het meest geavanceerde scherm tot nu toe. En geeft je prachtige nieuwe innovaties om je gezondheid bij te houden. Met de baanbrekende sensoren en app meet je het zuurstofgehalte in je bloed en maak je waar je ook bent een ECG. Daarnaast kun je gebruik maken van de Mindfulness-app en houd je gemakkelijk je slaappatroon bij om zo van top tot teen gezond te blijven. Ook geeft je Apple Watch een melding als je stil zit en je hartslag aan de hoge kans is, dit kunnen dan stressvolle momenten zijn.

Voordelen refurbished Apple Watch Series 7

+ Keuze tussen 41mm & 45mm beeldscherm
+ GPS, stappenteller, ECG kunnen maken en nog veel meer
+ OLED-display met 396 x 484 px resolutie
+ Helpt je focussen met de Mindfulness-app

Kwaliteit van een refurbished Apple Watch Series 7

  • ✓ Beeldscherm en bandje is zo goed als nieuw
  • ✓ Geen tot weinig gebruikssporen op de behuizing
  • ✓ Wordt standaard verstrekt met datakabel
  • ✓ 3 jaar garantie!
  • ✓ Nauwkeurig gecontroleerd en geüpdatet naar de nieuwste software

Een Apple Watch Series 7 zo goed als nieuw

Een refurbished Apple Watch Series 7 is de perfecte keuze voor als je niet alleen gezonder wilt zijn, maar ook actief bezig wilt zijn met het verbeteren van je leven. Door de verbeterde sensoren en innovaties heb je altijd inzicht in aspecten zoals je hartslag en je zuurstofgehalte. Door de Apple Watch Series 7 als refurbished aan te schaffen heb je als klant alleen maar voordelen. Een refurbished Series 7 is namelijk goedkoper dan als je hem nieuw in de winkel zou kopen, hierdoor bespaar je gemakkelijk enkele honderden euro’s. Alle refurbished Apple Watches worden door experts grondig gecontroleerd, gerepareerd en grondig schoongemaakt. Bekijk onze volledige Apple Watch assortiment om jouw favoriet te ontdekken!

Koop je nieuwe Apple Watch bij refurbished.be

Overweeg je om een Apple Watch Series 7 te kopen, maar vind je een nieuwe Series 7 te duur? Dan adviseren wij om een kijkje te nemen op onze website, refurbished.be. In onze webshop vind je een ruim assortiment van Apple Watches en andere Apple producten. Bestellen gaat eenvoudig en wij bieden gratis verzending, gratis retour en u bent ook verzekerd van een 30 dagen niet goed, geld terug garantie. Daarnaast bent u ook verzekerd van 3 jaar garantie bij iedere aankoop via onze webshop. Naast de Series 7 hebben wij ook de Series 6, maar ook het nieuwe instapmodel de Series SE vind je in onze webshop. Als u vragen heeft of als er iets onduidelijk voor u is dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice!