Refurbished iPad Pro 10.5 (2017)

Waarom Refurbished.be?

Online een refurbished iPad Pro 10.5 kopen

De iPad Pro 10.5 heeft alle beste eigenschappen van de 9.7 inch versie maar met nog meer scherm om jouw creativiteit op los te laten. Dankzij de A10X fusion processor is de display van de deze iPad ongelofelijk soepel met maar liefst met een frequentie van 120 Hz. Als je een iPad Pro 10.5 online refurbished koopt dan haal je een van de krachtigste iPad’s in huis die voor alles klaar is.

Tijdens de zomer van 2017 werd de iPad Pro 10.5 uitgebracht en zorgde gelijk voor uitstekende recensies. Gebruikers van de tablet waren super enthousiast over het display wat fijn is om mee te werken dankzij de 120 Hz refresh-rate, de A10X fusion processor die de concurrentie omver blies en de batterijduur van 10 uur, die dankzij die nieuwe snellaad technologie nog sneller volledig is opgeladen.

Voordelen refurbished iPad Pro 10.5

+ Zeer groot 10.5 inch beeldscherm
+ 120 Hz refresh rate
+ Extreem krachtig met de A10X fusion processor
+ Maar een halve kilo zwaar
+ Dynamische beelden dankzij de HDR technologie

Kwaliteit van een refurbished iPad Pro 10.5

✓ Beeldscherm is zo goed als nieuw
✓ Geen tot weinig gebruikssporen op de behuizing
✓ Wordt standaard verstrekt met oplader, datakabel en SIM-tool
✓ In duurzame verpakking geleverd
✓ 3 jaar garantie
✓ Nauwkeurig gecontroleerd en geüpdatet naar de nieuwste software

Een iPad Pro 10.5 als nieuw

Bij refurbished.be koop je gemakkelijk online een refurbished iPad Pro 10.5. De iPad Pro 10.5 kun je gerust vergelijken met een nieuwere tablet. De producten van Apple waaronder de iPad Pro 10.5 worden dagelijks gereviseerd. Dit is ontzettend nauwkeurig werk dat volgens onze eigen kwaliteitseisen wordt uitgevoerd. De missie van refurbished.be is dat nieuwe gebruikers het verschil niet zullen kennen tussen een nieuwe iPad en een refurbished iPad.

Het kopen van een refurbished iPad Pro 10.5 kan je honderden euro’s besparen ten opzichte van een nieuw exemplaar. Al onze refurbished iPads worden tot op tientallen punten nagekeken. Een iPad Pro is - waar nodig - gerepareerd waarbij uitsluitend Apple-onderdelen zijn gebruikt, hiermee behouden we de technische integriteit van onze producten. Mocht er toch onverhoopt iets mis zijn? Dan repareren of vervangen wij je iPad Pro 10.5 kosteloos dankzij de die jaar lange garantie die je ontvangt bij deze tablet. Alle iPad toestellen van refubished.nl zijn voorzien van een kwaliteitskeurmerk. Daarnaast is via Trusted Shops je aankoop ook verzekerd tot €2.500,-.

2 solide kleuren

De refurbished iPad Pro 10.5 is nog eleganter dan zijn voorganger en is leverbaar in de kleuren zilver en rosegoud, beide met een witte voorkant.

Soepel en licht

De display van de iPad Pro 10.5 is dankzij de 120 Hz refresh-rate ongelofelijk soepel en fijn in gebruik. Deze iPad weegt ook maar een halve kilo! Een geweldige combinatie voor als je veel onderweg bent.

Krachtige processor

De refurbished iPad Pro 10.5 is voorzien van de A10X fusion processor. Een echte beest van een processor die het mogelijk maakt om moeiteloos foto’s en video’s te bewerken.

Accu van de iPad Pro 10.5

De batterij van de refurbished iPad Pro 10.5 gaat ruim 10 uur mee met redelijk gebruik Om ervoor te zorgen dat je snel weer van je iPad kan genieten is deze voorzien van snellaad technologie waardoor de batterij ook ontzettend snel weer volledig opgeladen is.

Handig om te weten over de iPad Pro 10.5

De iPad Pro 10.5 is de eerste iPad waarvan de display extreem soepel te navigeren is, dit komt door de krachtige A10X processor die het display laat draaien met een refresh rate van 120 Hz. Deze iPad is ook maar een halve kilo zwaar en neem je met gemak overal naar toe. Hierdoor is dit de iPad die geschikt is alles wat jij je kan bedenken. Dankzij de krachtige processor speelt het met gemak een paar van de nieuwste games games. Wederom dankzij de krachtige processor maak en bewerk je met gemak 4K beeldmateriaal die je opneemt met de geweldige 12 megapixel camera.

Naast de iPad Pro 10.5 bieden wat een ruim assortiment van andere refurbished producten aan. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.