Refurbished HP Computers

Uitverkocht

Tijdelijk geen voorraad

Waarom Refurbished.be?

HP computer kopen?

Bent u op zoek naar een computer met kwaliteit en waar u een aantal jaar mee vooruit kan? Dan bent u bij refurbished.be aan het juiste adres. Wij hebben veel verschillende HP computers op voorraad met ruime keuze tussen Workstations, Elitedesks en Prodesks. HP is al vele jaren actief op het gebied van computers en daarmee bent u verzekerd van kwaliteit wanneer u een HP computer in huis haalt.

De voordelen van een refurbished HP computer

Bij het kopen van een tweedehands computer bent u bij een particuliere verkoper niet verzekerd van garantie of andere voordelen en dit kan voor veel twijfels zorgen. Bij refurbished.be nemen wij die twijfels weg door onze refurbished computers niet alleen goedkoper aan te bieden, maar door deze ook te verkopen met 3 jaar garantie! Alle refurbished computers in ons assortiment worden uitvoerig door experts gecontroleerd op meer dan 50 punten. Zo worden ze gecontroleerd op bijvoorbeeld de voeding en andere interne componenten. Als er een defect onderdeel wordt aangetroffen dan wordt deze gerepareerd of compleet vervangen. Na de controle wordt het apparaat schoongemaakt en klaar gemaakt voor de verkoop. Wist je dat je bij een aankoop van een refurbished niet alleen goed bezig bent voor je portemonnee, maar ook voor het milieu? Samenvattend zijn dat de volgende voordelen:

Voordelen refurbished HP computer

+ Keuze tussen Workstation, Elitedesk & Prodesk
+ Een krachtige HP computer
+ Perfect voor zakelijk gebruik
+ Goedkoper dan een nieuwe HP computer in de winkel
+ De beste prijs -en kwaliteitsverhouding

Kwaliteit van een refurbished HP computer

✓ Een HP computer is zo goed als nieuw
✓ Een refurbished HP is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een HP computer is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie!
✓ Voorzien van de nieuwste software

Een refurbished HP computer is duurzaam

Een refurbished computer is een computer die mogelijk al een vorige eigenaar heeft gehad of afkomstig is uit het bedrijfsleven. In het bedrijfsleven is de doorloop van computers groot en worden ze enkel een aantal jaar gebruikt voor ze vervangen worden. Deze laptops zijn nog in uitstekende staat en worden vervolgens opgekocht door refurbished leveranciers. Deze computers worden vervolgens voorzien van de eerder genoemde controle en worden zo klaar gemaakt voor de verkoop. Door deze computers een tweede leven te geven dragen ze bij aan een duurzame samenleving en het behoud van ons milieu.

Koop je nieuwe HP laptop bij refurbished.be

Ben je dus opzoek naar een computer van HP, wil je daar niet de volle prijs voor betalen? Dan ben je hier bij refurbished.be op de juiste plek. Bestellen doe je eenvoudig via onze webshop en naast gratis verzending bieden bij wij ook gratis retour en bent u verzekerd van een 30 dagen niet goed geld terug periode. Naast HP laptops hebben wij ook laptops van het merk Dell en Lenovo. Daarnaast hebben wij ook vele Macbooks in voorraad en bieden wij ook andere Apple producten aan als iPhones en iPads. Als u vragen heeft of als er iets onduidelijk is dan kunt u gerust contact met ons opnemen!