Refurbished Audio

Apple AirPods Pro 2e Generatie | Magsafe oplaadcase
€ 235,00 € 299,00
Morgen verzonden
EarPods with Lightning Connector
€ 30,00
Morgen verzonden
1–2 (2)1

Waarom Refurbished.be?

Opzoek naar audio apparatuur?

Bij de aankoop van de iPhone 12 zitten geen lader geen oortjes meer. Dat was het grote nieuws van Apple in 2020. Maar nu moet je dus los op zoek gaan naar oortjes, geen zorgen! Wij van refurbished.be denken graag met je mee en hebben de Apple AirPods Pro en de Earpods met mini-jack aansluiting in ons assortiment. Het aanschaffen van audio accessoires is handig voor als je even lekker in je eigen wereld wilt zijn en je wilt afsluiten met een goede muziek. Ook heel handig voor als je een telefoongesprek wilt hebben in het openbaar en dit liever zonder mobiel aan je oor doet.

Audio apparatuur voor bij je smartphone of tablet

Sinds de iPhone 12 zitten er geen oortjes meer bij je bestelling. Dit betekend dat je het moet doen met die oude oortjes die je nog hebt liggen, of je kunt ervoor kiezen om gelijk goede oortjes erbij te kopen. Kies je bijvoorbeeld voor de Apple AirPods dan kun je je met de actieve noise canceling heerlijk afsluiten van de ruis van de buitenwereld. Maar ook als je een actief leven leidt zullen deze Apple AirPods goed tot hun recht komen. Door het vernieuwde design kun je ontzettend veel bewegen, maar ze zullen niet uit je oor vallen.

Een toevoeging voor ieder refurbished product

Audio accessoires zijn natuurlijk ideaal voor je iPhone, maar je kunt ze ook gebruiken voor je iPad of MacBook. Door de hoge kwaliteit van het geluid en de toevoeging van de actieve noise canceling zijn deze audio accessoires een must have voor iedere Apple gebruiker.

Over refurbished.be

refurbished.be gelooft in een circulaire economie en een duurzame samenleving. Hierom zet refurbished.be zit ook actief in om samen met het Nederlandse volk deze doelstelling te behalen. Zo kun je denken aan een samenwerking met Staatsbosbeheer om meer bomen te planten. Maar ook het uitbreiden van het assortiment zodat je steeds gemakkelijker refurbished elektronica kan kopen. Eerst was dit enkel Apple, maar zo hebbe wij ook Samsung telefoons en Laptops in ons assortiment opgenomen. Door te kiezen voor een refurbished product zorgt u ervoor dat een prima product nog een tweede leven krijgt. Hierdoor worden zeldzame grondstoffen bespaart er wordt er minder C02 uitgestoten. Zo bent u niet alleen goed bezig voor uw portemonnee maar ook voor het milieu.