Refurbished iPhone X

Beste keuze

iPhone X 64GB Spacegrijs
€ 192,00 € 1.159,00
Morgen verzonden

Budgetproof

iPhone X 256GB Zilver
€ 219,00 € 1.329,00
Morgen verzonden
iPhone X 256GB Spacegrijs
€ 219,00 € 1.329,00
Morgen verzonden
iPhone X 64GB Zilver
€ 189,00 € 1.159,00
Morgen verzonden
1–4 (4)1

Waarom Refurbished.be?

Online een refurbished iPhone X kopen

Een compleet nieuw en schitterend design, ontgrendelen met gezichtsherkenning (Face ID) en draadloos opladen. Koop je een online refurbished iPhone X, dan haal je dat allemaal in huis. Met de iPhone X heeft Apple een nieuwe standaard voor haar iPhones neergezet. refurbished.be praat je graag bij.

In het najaar van 2017 werd de iPhone X officieel gereleased, min of meer tegelijk met de iPhone 8. De iPhone X - spreek uit als iPhone 10, naar het Romeinse cijfer X -
leidde vanaf het eerste moment tot uitstekende recensies. Gebruikers van de smartphone zijn bijvoorbeeld enthousiast over het oled-display, draadloos opladen en de razendsnelle prestaties van het apparaat. Dat laatste heeft weer te maken met de A11-bionic chip, die een stuk sneller is dan bij voorgaande toestellen. Ook gaat de accu daardoor langer mee.

Voordelen refurbished iPhone X

+ Zeer groot 5,8 inch beeldscherm
+ FaceID in plaats van TouchID
+ OLED techniek
+ Uitgerust met een dubbele 12 megapixelcamera met QUAD led
+ Goedkoper dan een nieuwe iPhone X in de winkel
+ Krachtpatser met de Apple A11 processor

Kwaliteit van een refurbished iPhone X

✓ Beeldscherm is zo goed als nieuw
✓ Geen tot weinig gebruikssporen op de behuizing
✓ Wordt standaard verstrekt met oplader, datakabel en SIM-tool
✓ In duurzame verpakking geleverd
✓ 3 jaar garantie
✓ Nauwkeurig gecontroleerd en geüpdatet naar de nieuwste software

Een iPhone X als nieuw

Online een refurbished iPhone X kopen doe je bij refurbished.be. Je kunt een refurbished iPhone X gerust vergelijken met een nieuw toestel. Dagelijks worden gebruikte iPhones gereviseerd. Dat is nauwkeurig werk dat volgens onze eigen kwaliteitseisen wordt uitgevoerd. Onze missie is dat nieuwe gebruikers van een refurbished iPhone X het verschil tussen een nieuwe en een refurbished iPhone niet kunnen herkennen. En dat lukt ook dagelijks.

Daar kun jij je voordeel dus mee doen. Koop online een refurbished iPhone X en bespaar honderden euro’s ten opzichte van een nieuw exemplaar. Onze refurbished smartphones worden voorzien van ons kwaliteitskeurmerk: een iPhone X is - waar nodig - gerepareerd met uitsluitend Apple-onderdelen en dus technisch 100 procent in orde. Bovendien ontvang je tot drie jaar garantie op het toestel. Is er onverhoopt toch iets mis? Dan repareren of vervangen wij je iPhone kosteloos. Alle iPhone toestellen van refurbished.be zijn voorzien van een kwaliteitskeurmerk. Daarnaast is via Trusted Shops je aankoop verzekerd tot € 2.500,-.

Handig om te weten over de iPhone X

De X is de eerste iPhone met FaceID. Dit betekent dat je niet meer met TouchID (vingerprintsensor) je toestel opent en bijvoorbeeld betalingen doet, maar dit alles automatisch met gezichtsherkenning. Het is ook de eerste iPhone met een ‘edge to edge’ scherm, van kant tot kant. Verder draait een refurbished iPhone X op iOS 12 en is uitgerust met ARKit, een nieuwe ontwikkeling op het gebied van virtual reality. Met ARKit worden digitale objecten door de lens van je smartphonecamera in de echte wereld weergegeven.

Na de iPhone X werden ook de iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR geïntroduceerd. Bekijk ons ruime assortiment op refurbished.be en sla je slag. Vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

Simlockvrij toestel

Een refurbished iPhone X wordt standaard simlockvrij geleverd. Het toestel accepteert hierdoor nano simkaarten van alle telecomproviders.

2 solide kleuren

De refurbished iPhone X is even elegant als zijn voorganger en is leverbaar in de kleuren spacegrijs en zilver, beide met een zwarte voorkant.

Verbeterde camera's

De iPhone X is uitgerust met drie camera’s: een dubbele 12 megapixelcamera aan de achterkant en een 7 megapixelcamera aan de voorkant.

Opslagcapaciteit

De iPhone X is leverbaar in drie verschillende uitvoeringen: 64GB, 128GB en 256GB. Uitbreiden van het geheugen kan via iCloud.

Accu van de iPhone X

De batterij van de refurbished iPhone X gaat lang mee door de capaciteit van 2716 mAh, wat minimaal resulteert in 1 dag genot van je power apparaat.

Bekijk ook andere refurbished iPhone modellen

In ons ruime assortiment refurbished iPhones vind je naast de iPhone X ook de refurbished iPhone 8 en de refurbished iPhone 7. Bekijk hier alle refurbished iPhones.