Refurbished iPad mini 3

Waarom Refurbished.be?

De refurbished iPad mini 3

De iPad mini 3 werd uitgebracht in oktober 2014. Dankzij het kleine formaat past de tablet in de je achterzak en is dus gemakkelijk mee te nemen. Hij is daardoor ook zeer geschikt voor gebruik tijdens het reizen. En hoewel de iPad mini 3 inmiddels wat ouder is, is hij nog zeer geschikt voor modern gebruik. Zo was de iPad mini 3 de eerste mini iPad met een touch ID waardoor het apparaat met een vingerafdruk te ontgrendelen is. En met het 7,9 inch scherm is de iPad klein genoeg om met één hand vast te houden. Bovendien is de software nog geüpdatet naar iOS 12 waardoor het niet direct heel verouderd aanvoelt. De iPad mini 3 is daarom nog steeds een goede aankoop voor mensen die graag op het internet surfen, informatie moeten opzoeken of de iPad graag meenemen op vakantie.

Altijd 3 jaar garantie!

Bij refurbished.be kan jij altijd profiteren van 3 jaar garantie. Op deze manier kan je met gerust hart gebruik maken van je smartphone. Een refurbished iPad mini 3 wordt gecontroleerd op meer dan 50 punten door onze professionals.Tijdens de controle wordt er gecontroleerd op eventuele defecten en onderdelen vervangen mocht dit nodig zijn. Op deze manier kunnen wij je zekerheid bieden op jouw aankoop!

Koop de iPad mini 3 bij refurbished.be

Een refurbished iPad is 100% gecontroleerd en opgeschoond. Daarnaast krijg je altijd 3 jaar garantie op jouw aankoop. Je haalt een kwalitatief product in huis. Bestel daarom jouw refurbished Apple product vandaag nog in onze webshop. Naast de iPad mini 3 heeft refurbished.be een groot assortiment in diverse merken, zoals Huawei en Samsung . Bekijk onze brede assortiment op refurbished.be. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.be.