Refurbished Apple Watch Series 8

Uitverkocht

Tijdelijk geen voorraad

Koop online een refurbished Apple Watch Series 8

Ben je op zoek naar een Apple Watch Series 8 en wil je een goede deal scoren?
Dan is de refurbished Apple Watch Series 8 een goede optie voor jou! Een refurbished Apple Watch Series 8 is goedkoper dan nieuw in de winkel. Houdt alle gezondheidsaspecten goed in de gaten, zoals de nieuwe functie, lichaamstemperatuur sensor. Tijdens je slaap meet de Apple Watch elke vijf seconden je temperatuur om zo de nauwkeurigheid te vergroten. Meet ook je hartslag, slaap, calorieverbruik en menstruatiecyclus. Met de refurbished Apple Watch Series 8 voel jij je gezonder dan ooit. De batterij gaat wel 36 mee in de energiebesparende modus. Erg handig als je niet constant je refurbished Apple Watch Series wilt opladen. Kies voor de 4G variant als je graag wilt internetten wanneer je niet in de buurt bent van je iPhone. De wijzerplaat van de refurbished Apple Watch Series 8 is beter leesbaar ook bij veel beweging. De refurbished Apple Watch Series 8 is verkrijgbaar in diverse kleuren. Maak een keuze tussen de 41mm of 45mm beeldscherm. Ga voor een refurbished Apple Watch Series 8 en profiteer van alle voordelen die je erbij krijgt.

Voordelen refurbished Apple Watch Series 8

+ Perfecte Apple Watch om al je gezondheidsaspecten bij te houden
+ Extra functie namelijk de lichaamstemperatuur sensor
+ Ook verkrijgbaar met 4G
+ Kies uit verschillende kleuren en diverse formaten, 41mm en 45mm
+ Goedkoper dan een nieuwe Apple Watch series 8 in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Apple Watch Series 8

✓ Een refurbished Apple Watch series 8 is zo goed als nieuw
✓ Een refurbished Apple Watch series 8 is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ De iPhone 11 is een duurzame keuze
✓ Een refurbished Apple Watch series 8 is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.be kan jij altijd profiteren van 3 jaar garantie. Op deze manier kan je met een gerust hart gebruik maken van je smartphone. Een refurbished Apple Watch series 8 wordt gecontroleerd op meer dan 50 punten door onze professionals.Tijdens de controle wordt er gecontroleerd op eventuele defecten en worden er onderdelen vervangen mocht dit nodig zijn. Op deze manier kunnen wij je zekerheid bieden op jouw aankoop!

Koop je refurbished Apple Watch Series 8 bij refurbished.be

Bij refurbished.be ben je altijd goedkoper uit dan in de winkel. Daarnaast ben je altijd verzekerd van een goed product. Bij het controleren van de Apple Watch Series 8 wordt er onder andere gekeken naar het beeldscherm en batterij. Daarnaast krijg je altijd 3 jaar garantie op je aankoop en kan je profiteren van gratis verzending. Geniet van alle voordelen van een refurbished Apple Watch Series 8 en houdt alle belangrijke gezondheidsaspecten, inkomende en uitkomende berichten in gaten. Zo ben jij altijd goed voorbereid! refurbished.be heeft een groot assortiment in Apple producten, zoals iPhones en iPads. Ben jij benieuwd wat onze webshop allemaal te bieden heeft? Bekijk dan ons assortiment op refurbished.be. Heb je vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.be.