Refurbished Apple Watch series 1

Waarom Refurbished.be?

Koop online een refurbished Apple Watch Series 1

De Apple Watch Series 1 is een uitstekende basis Apple Watch. Wil je de Apple Watch voornamelijk gebruiken voor het bijhouden van al je inkomende berichten en stappen? En wil je graag jouw traditionele horloge vervangen met een Apple smartwatch? Dan is deze Apple Watch perfect voor jou. Daarnaast is de Apple Watch spatwaterdicht en kan je deze watch gerust gebruiken ook tijdens het douchen. De Apple Watch is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Voordelen refurbished Apple Watch Series 1

+ Je graag wil overstappen van een traditionele horloge naar een budget Apple Watch
+ Als je alleen de basisfuncties van een Apple Watch wil gebruiken, zoals het meten van je hartslag, stappen en je inkomende berichten bijhouden
+ Niet op zoek bent naar een waterdichte Apple Watch en spatwaterdicht genoeg is voor jou
+ Goedkoper dan een nieuwe Apple Watch Series 1 in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Apple Watch Series 1

  • ✓ Een refurbished Apple Watch Series 1 is zo goed als nieuw
  • ✓ Een refurbished Apple Watch Series 1 is uitvoerig gecontroleerd door experts
  • ✓ Een refurbished Apple Watch Series 1 is een duurzame keuze
  • ✓ 3 jaar garantie op jouw aankoop

Altijd 3 jaar garantie!

refurbished.be wil jou kwaliteit bieden en daarom kan je bij een aanschaf van een Apple Watch Series 1 profiteren van 3 jaar garantie! Daarnaast worden onze producten altijd door onze professionals gecontroleerd en schoongemaakt. Tijdens het controleren wordt er naar meer dan 50 punten gekeken. Bij refurbished.be wordt er een strenge controle uitgevoerd door onze professionals, waarbij wij je zekerheid bieden!

Koop je Apple Watch Series 1 bij refurbished.be

Ben je op zoek naar een smartwatch van Apple en wil je niet al te veel uitgeven. Dan is de refurbished Apple Watch Series 1 perfect voor jou. Met de Apple Watch heb je alle basisfuncties. Bij refurbished.be krijg je ook nog eens 3 jaar garantie op jouw aankoop. Dit betekent dat je met een gerust hart kan genieten van jouw aankoop. Bestellen gaat eenvoudig via onze webshop. Profiteer van gratis verzending. Naast de Apple Watch Series 1 hebben wij ook andere Apple Watches. Wil je een model waarbij je meer functies hebt kijk dan eens naar een Apple Watch Series 3 of hoger . Bekijk onze brede assortiment op refurbished.be. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.be.