Refurbished Lenovo computers

Waarom Refurbished.be?

Lenovo computer kopen?

Bent u op zoek naar een kant-en-klare computer waarop u direct kan beginnen met werken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen uitstekende Lenovo computers die voorzien zijn van een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. De lenovo computers zijn betrouwbare computers die ideaal zijn voor zakelijk gebruik. Deze kunnen ook gebruikt worden voor privé gebruik.

De voordelen van een refurbished Lenovo computer

Wanneer je opzoek gaat naar een nieuwe computer is het belangrijk om te weten wat de afmetingen zijn en wat voor processor en videokaart deze bevat zodat je optimaal je werk kunt doen. Ook is het belangrijk om te weten wat voor garantie je op je aankoop krijgt, omdat een werkende computer van groot belang is deze tijd. Wij van refurbished.be vinden het belangirjk dat wij vertrouwen uitstralen met onze producten. Door ons vertrouwen in de kracht en kwaliteit van refurbished krijgt u van ons maar liefst 3 jaar garantie op het gehele assortiment. De kwaliteit van onze refurbished computers wordt gewaarborgd door de uitvoerige controles die door experts worden uitgevoerd. Tijdens de controle worden de computers op meer dan 50 punten gecontroleerd, waaronder of de voeding nog genoeg kracht heeft en of andere onderdelen ook nog naar behoren werken. Wanneer er een defect onderdeel wordt aangetroffen wordt deze gerepareerd of compleet vervangen. Na de controle wordt de refurbished computer volledig schoongemaakt en voorzien van software zodat u gelijk aan de slag kunt. Samenvattend zijn dat de volgende voordelen:

Voordelen refurbished Lenovo computer

+ Keuze tussen SFF en Tower formaat
+ Een krachtige Lenovo computer
+ Perfect voor zakelijk gebruik
+ Goedkoper dan een nieuwe Lenovo computer in de winkel
+ Een Lenovo computer is direct klaar voor gebruik

Kwaliteit van een refurbished Lenovo computer

✓ Een Lenovo computer is zo goed als nieuw
✓ Een refurbished Lenovo is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een Lenovo computer is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie!
✓ Voorzien van de nieuwste software

Een refurbished Lenovo computer is duurzaam

Een refurbished computer komt in veel gevallen uit het bedrijfsleven. Veel bedrijven gebruiken computers namelijk maar een paar jaar, waarna ze weer door nieuwe computers vervangen worden. Deze computers verkeren vaak nog in een uitstekende staat en zijn uitermate geschikt voor een tweede kans. De leveranciers van refurbished.be kopen de grote aantallen computers en zorgen ervoor dat ze uitvoerig gecontroleerd worden. Enkel onder deze voorwaarden kunnen ze weer verkocht worden. Zo worden deze computers voorzien van een tweede leven en kun ook jij meehelpen aan het behoud van ons milieu.

Koop je nieuwe Lenovo computer bij refurbished.be

Overweeg je om een Lenovo computer te kopen, maar je een nieuwe computer te duur? Dan nodigen we je uit om rond te kijken op onze website! Bij refurbished.be kun je eenvoudig bestellen en naast gratis verzending bieden we ook gratis retour en een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Zo blijft u als klant verzekerd van kwaliteit. Naast Lenovo computers hebben wij ook computers van het merk HP en Dell. Daarnaast hebben wij ook vele Macbooks in voorraad en bieden wij ook andere Apple producten aan als iPhones en iPads. Als u vragen heeft of als er iets onduidelijk is dan kunt u gerust contact met ons opnemen!