Nieuws

Een Slimme Toekomst met de komst 5G

Robotstofzuigers, slimme koelkasten en zelfrijdende auto’s… binnenkort hoeven we niets meer te doen!  Hmm… zo zit het niet precies. Je zou in iedergeval kunnen stellen dat we nog productiever worden, omdat we administratieve handelingen delegeren naar computers en zo meer tijd overhouden voor dat wat computers (nog) niet kunnen… Nadenken. Toch is het allemaal nog niet echt deel uit gaan maken van onze samenleving. Het lijkt haast wel dat alleen de Wizz kids onder ons deze snufjes hebben niet de grote massa. Er ontbreekt iets.

Top 5 apps die het thuiswerken makkelijker maken!


Thuiswerken is het nieuwe werken. Ruim de helft van de Nederlanders wilt na deze crisis blijven thuiswerken. Dit scheelt reistijd, reiskosten en je kunt een oogje in het zeil houden op de kleine. Toch zijn de communicatie mogelijkheden niet optimaal. Even bellen of appen naar je collega; dit werkt in theorie maar een serieus gesprek op Whatsapp voeren is bijzonder lastig.

Duurzaamheid en refurbished: dit is er mogelijk

Veel mensen proberen een duurzamer leven te leiden. Zo zie je steeds vaker elektrische auto’s op de weg en zonnepanelen op daken. Ook recyclen mensen steeds vaker hun afval en zie je dat plastic verpakkingen vervangen worden door andere, duurzamere materialen. Met de introductie van refurbished producten, kun je ook duurzamer omgaan met je elektronica.

Een kritische kijk op refurbished

Het kiezen van een refurbished product over een nieuw product, levert een goede bijdrage aan het milieu. Maar wel alleen als daardoor ook echt minder nieuwe smartphones worden geproduceerd. Als dat niet gebeurt, zorgen refurbished telefoons er alleen maar voor dat mensen één of twee jaar later alsnog een nieuwe telefoon kopen. Refurbished zou dan niet zo zeer het probleem oplossen, maar slechts vertragen. Dit is misschien een negatieve insteek, maar wel terechte kritiek.

Houd een voorjaarsschoonmaak op je Refurbished iPhone

Het is weer voorjaar en dat betekend maar één ding: de grote voorjaarsschoonmaak staat weer voor de deur. Waarbij vele direct denken aan het schoonmaken van het huis of de auto is het misschien ook handig om je telefoon op te schonen. Op deze manier heb je meer geheugen beschikbaar en kan je langer met je iPhone of iPad doen. In dit artikel zetten wij van Refurbished.nl de beste methodes en apps voor je op een rijtje.

5 Feiten die je moet weten over refurbished

Er is veel onduidelijkheid met betrekking tot refurbished elektronica. Dit maakt het moeilijk om de juiste keuze te maken. Met deze factsheet weet jij voortaan de zin van de onzin te scheiden. Ga naar Refurbished.nl Er is dus geen reden om te twijfelen, op Refurbished.

Apple kondigt nieuwe producten aan: dit moet je weten

Apple kondigde gisteren stilletjes nieuwe producten aan waaronder de iPad Pro 2020 en een vernieuwde MacBook Air. In dit artikel brengen wij van Refurbished.nl je op de hoogte.   MacBook Air (2020) Aan het einde van 2018 kondigde Apple de 'nieuwe' MacBook Air aan. De MacBook Air kreeg een nieuw design wat erg veel weg heeft van de MacBook Pro modellen en werd uitgerust met een Retina scherm.

Trends en innovaties rondom duurzaamheid en refurbished

Refurbished is op zichzelf een nieuwe trend in de samenleving. Steeds meer mensen vinden de telefoons van tegenwoordig veel te duur. Een refurbished toestel heeft vaak een stuk lagere prijs, terwijl niet wordt ingeleverd op de kwaliteit. Dat is voor veel mensen genoeg reden om het te proberen. Uit onderzoek blijkt nu dat de consument zeer tevreden is met hun refurbished elektronica.

De eerste features van iOS 14 zijn opgedoken: hier lees je er alles over

Ondanks dat iOS 13 pas in september vorig jaar gelanceerd is is de electronica gigant uit Cupertino alweer druk bezig met de volgende versie van iOS. MacRumors en 9to5Mac hebben op basis van een nog niet verschenen code enkele mogelijke functionaliteiten van iOS 14 weten te vinden, in dit artikel lees je er alles over.  Ondersteuning voor Apple Pencil op de iPhone.  De nieuwere iPad modellen hebben al langer de ondersteuning voor de Apple Pencil, hiermee kun je bijvoorbeeld grafische illustraties makkelijk op je iPad creëren. Op basis van de gevonden iOS 14 code zou de iPhone deze ondersteuning ook krijgen.

Zo werden duurzaamheid en refurbished onafscheidelijk

Het klinkt misschien gek maar duurzaamheid werd lang niet altijd even belangrijk gevonden als tegenwoordig. Gemak, een lage prijs en razendsnelle innovaties waren voor veel mensen veel belangrijker. Dat geldt dubbel voor consumenten elektronica zoals mobiele telefoons.
Getoond 1–10 van 4912345