Nieuws

3e plek voor Refurbished.nl in de categorie Platformen/Marktplaatsen

Refurbished.nl was ook dit jaar genomineerd voor de Shopping Awards 2023. Mede dankzij jullie stemmen is Refurbished.nl gisteravond 3e geworden in de categorie Platformen en Marktplaatsen. Refurbished.nl is hier natuurlijk ontzettend trots op!

Shopping Awards 2023 | Refurbished.nl

Refurbished.nl doet ook dit jaar mee aan de Shopping Awards. Al vier jaar op rij nemen wij met trots deel aan de Shopping Awards. In 2020 werd Refurbished.nl verkozen tot de snelst groeiende E-commerce van Nederland en daar zijn wij erg trots op! Dit jaar is Refurbished.nl is genomineerd voor de top 3 beste platformen & marktplaatsen van Nederland.

Refurbished.nl lanceert unieke videokeuzehulp Yasmin

Als eerste webwinkel in Nederland lanceert Refurbished.nl de super handige videokeuzehulp Yasmin! Bezoekers van Refurbished.nl zien op de website een vriendelijke dame met een duidelijk zichtbare afspeelknop om de keuzehulp te starten. Ben jij op zoek naar een refurbished iPhone, maar weet je nog niet welk model? Yasmin helpt je in 4 simpele en snelle stappen. Op Refurbished.

Refurbished.nl genomineerd voor de CrossBorder Top 30

Zeist – Refurbished.nl B.V. is genomineerd voor de CrossBorder Top 30. De ranglijst toont de snelst groeiende Nederlandse bedrijven binnen de e-commerce branche in het buitenland. Wie dit jaar de winnaar is wordt bekendgemaakt tijdens het Cross Border e-commerce Event op 13 september 2022. Refurbished.nl is trots op de nominatie, want naast de groei in Nederland is het marktaandeel in Belgie, Duitsland en Oostenrijk flink gestegen.

Gerucht: Nieuwe Apple Watch Pro voor de extreme sporter

Er zijn geruchten over een nieuwe Apple Watch, namelijk een sportversie. Deze Apple Watch wordt de Apple Watch Pro genoemd en is een Apple Watch die tegen een stootje kan. Ben jij benieuwd naar het gerucht van de nieuwe Apple Watch Pro? Wij vertellen je graag meer hierover. Lees dan vooral snel verder.

Refurbished.nl pakt tweede plaats in de categorie 'Niche Platformen/Marktplaatsen'

Deze week waren de Shopping Awards 2022 en deze vonden het eerst sinds Corona weer in persoon plaats. Refurbished.nl deed ook dit jaar mee en mede dankzij jullie is Refurbished.nl tweede geworden in de categorie ‘Niche Platformen/Marktplaatsen’.

Release van iOS 15.4, wat is er nieuw?

Een kleine week geleden heeft Apple iOS 15.4 uitgebracht voor de iPhone. Deze nieuwe versie komt met een aantal nieuwe functies. In dit artikel vertellen we je graag meer over alle nieuwe functies in iOS 15.4

Shopping Awards 2022 | Refurbished.nl

Refurbished.nl doet ook dit jaar weer mee aan de Shopping Awards. Hierbij zijn we in de race om de beste webwinkel van Nederland te worden in de categorie Niche platformen/Marktplaatsen. Mede dankzij jullie stemmen werd Refurbished.nl in 2020 verkozen tot snelst groeiende E-commerce van Nederland én werden we in 2021 tweede bij de publieksprijs ‘Beste marketplace van Nederland ’.

Wat is de beste iPhone voor in je broekzak?

Apple heeft tijdens de presentatie een flink aantal nieuwe aankondigingen gedaan voor zowel de iPhones en dit brengt iedereen weer aan het denken, hoe groot wil ik mijn iPhone hebben en welke iPhone past het best bij mijn wensen? Lees dan vooral verder want wij vertellen je graag meer.

Keuzehulp: de verschillende soorten Apple Watch bandjes

De Apple Watch wordt steeds populairder. Veel mensen kopen een Apple Watch als verlengstuk van hun iPhone, want deze smartwatch werkt naadloos samen met een iPhone. Een Apple Watch kun je volledig personaliseren met het bandje wat je erbij koopt. Er zijn vandaag de dag heel veel verschillende bandjes verkrijgbaar. Weet jij nog niet precies welk bandje goed bij jou past? Wij helpen je graag verder!

1–10 (104)12...11