Nieuws

Apple kondigt de 16-inch MacBook Pro aan

Na maandenlange geruchten is het dan eindelijk officieel: de 16-inch variant van de MacBook Pro. Deze 16-inch MacBook Pro komt niet alleen met een groter scherm, maar ook met een vernieuwd toetsenbord, betere speakers en nieuwe cpu's. Hier lees je er alles over.   De MacBook Pro was er voorheen alleen in een 13 en 15-inch variant, daar komt nu verandering in met de 16-inch versie. Deze MacBook Pro heeft (zoals de naam al verklapt) een groter scherm van 16-inch diagonaal, doordat de schermranden kleiner zijn is het scherm wél groter maar de behuizing is nagenoeg gelijk aan die van de 15-inch variant.

iOS 13.2, AirPods Pro en DeepFusion

Apple heeft op 28 oktober stilletjes nieuwe AirPods en een nieuwe softwareversie van iOS 13 aangekondigd. Wij zetten graag alle nieuwigheden voor je op een rijtje.  AirPods met ruisonderdrukking Wanneer je gaat kijken naar nieuwe koptelefoons ontkom je vrijwel niet aan de term ruisonderdrukking of 'noice cancelling', maar wat houdt dat nou precies is? Noice canecelling zorgt ervoor dat achtergrondgeluiden als het ware gedempt worden, zo kun je helemaal opgaan in die spannende film terwijl je op een luidruchtig station staat. Vaak zie je noice canecelling alleen op de net wat duurdere koptelefoons, hierdoor zijn wij ook zeker onder de indruk dat Apple dit in een compact design heeft weten te krijgen. De AirPods Pro komen niet alleen met ruisonderdrukking maar ook met een betere pasvorm, zo zijn de AirPods Pro in-ear terwijl de gewone AirPods in je oorschelp hangen.

Update van Apple voor iMessage

Met de komst van iOS 13 heb je natuurlijk super toffe features tot je beschikking zoals de donkere modus. Echter heeft iOS 13 nog meer vernuftige functies die misschien goed van pas komen. Je kunt namelijk vanaf nu standaard je naam met je profielfoto openbaar maken, zo ziet iedereen gelijk wie je bent.   Om eerlijk te zijn, de concurrentie (zoals WhatsApp en Telegram) hebben dit al jaren, maar wij zijn blij dat Apple dit nu eindelijk ook beschikbaar heeft gemaakt voor haar eigen berichtendienst iMessage. Vanaf nu kun je instellen hoe andere mensen jou zien als ze een berichtje naar je versturen.

De iPhone 11 is nu te bestellen! Welke neem jij?

Het lijkt inmiddels een gewoonte te worden. In september van elk jaar presenteert Apple de nieuwe product lineup. Dit keer 3 nieuwe telefoons! De iPhone 11, de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max. Wat zijn de verschillen tussen deze toestellen en wat zijn de verschillen met de vorige iPhones? Wij leggen het uit.

Apple brengt iOS 13 uit

iOS 13 is gelanceerd met functies zoals de langverwachte donkere modus en kunnen foto's en video's nu nog beter bewerkt worden met de nieuw editor. Naast deze functies zijn er tal van functies bijgekomen die je iDevice nog beter maken. Maar, waar is de iPad?

Nieuwe iPhone 11 en iPhone 11 Pro

Sinds gisteren is de geheel nieuwe iPhone 11 en iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro 11 Max verkrijgbaar. Uiterlijk van de nieuwe iPhones  Uiteraard heeft Apple een geheel nieuwe kleur uitgebracht genaamd Middernachtgroen. In onze ogen een prachtige toevoeging waar ook weer uit blijkt dat Apple nog steeds probeert vernieuwend te zijn op het gebied van kleur en het gebruik van materialen. De achterkant van de iPhone 11 is glanzend met een matte afwerking waar de 2 camera’s geplaatst. De iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max daarentegen hebben een nieuwe matte glazen achterkant en glanzende afwerking waar de 3 camera geplaatst zijn.

Binnenkort de Apple Watch op voorraad (en meer)

Zo kort voor het weekend altijd leuk om goed nieuws te delen! Wij zullen de komende 2 weken ons assortiment flink uitbreiden. De meeste verandering zal liggen binnen de categorie Apple Watch. Wij zullen deze aanbieden op de bekende Refurbished.nl wijze waarbij jij als klant het beste aanbod tegen de beste voorwaarden te zien krijgt.  Uiteraard met 2 jaar garantie en beschikbaar in verschillende grades.

Leuke (handige) duurzame ontwikkelingen voor de iPhone op Schiphol

Wij van Refurbished.nl houden van leuke nieuwe ontwikkelingen die het gebruik van je iPhone nog praktischer en duurzamer maken. Schiphol gaat een proef uitvoeren waarbij je iPhone met iOS 13 kan gaan gebruiken als paspoort.

Moet ik mijn refurbished iPhone of iPad updaten?

App heeft een behoorlijke reputatie als het gaat om de software. Echter gaan er ook stemmen op die zeggen: " je moet niet updaten, je toestel wordt er langzaam van" De ene persoon heeft juist positieve ervaringen na een update en een ander kan zijn iPhone of iPad bijna niet meer gebruiken. Wat is nou wijsheid? Nu zijn er geruchten die rondgaan dat Apple voortaan gaat melden wat de impact kan zijn van een update op jouw specifieke iPhone of iPad of Mac. De Lees meer

ING en Mollie, Apple Pay komt eraan!

De geruchten molen draait weer op volle toeren. Afgelopen week kondigde de ING bank aan dat zij op korte termijn Apple Pay gaan aanbieden voor consumenten. Daarnaast verschijnen er op verschillende platformen allerlei signalen dat ook Mollie  Apple Pay gaat ondersteunen als betaalmethode. (Mollie is een payment service provider, een dienst die de betalingen voor webshops kan afhandelen) We hebben er natuurlijk lang genoeg op gewacht. Onze zuiderburen in België hebben al geruime tijd Apple Pay en in Nederland was het kort beschikbaar in combinatie met een betaalrekening van Bunq.
Getoond 1–10 van 351234