Nieuws

Binnenkort de Apple Watch op voorraad (en meer)

Zo kort voor het weekend altijd leuk om goed nieuws te delen! Wij zullen de komende 2 weken ons assortiment flink uitbreiden. De meeste verandering zal liggen binnen de categorie Apple Watch. Wij zullen deze aanbieden op de bekende Refurbished.nl wijze waarbij jij als klant het beste aanbod tegen de beste voorwaarden te zien krijgt.  Uiteraard met 2 jaar garantie en beschikbaar in verschillende grades.

Leuke (handige) duurzame ontwikkelingen voor de iPhone op Schiphol

Wij van Refurbished.nl houden van leuke nieuwe ontwikkelingen die het gebruik van je iPhone nog praktischer en duurzamer maken. Schiphol gaat een proef uitvoeren waarbij je iPhone met iOS 13 kan gaan gebruiken als paspoort.

Moet ik mijn refurbished iPhone of iPad updaten?

App heeft een behoorlijke reputatie als het gaat om de software. Echter gaan er ook stemmen op die zeggen: " je moet niet updaten, je toestel wordt er langzaam van" De ene persoon heeft juist positieve ervaringen na een update en een ander kan zijn iPhone of iPad bijna niet meer gebruiken. Wat is nou wijsheid? Nu zijn er geruchten die rondgaan dat Apple voortaan gaat melden wat de impact kan zijn van een update op jouw specifieke iPhone of iPad of Mac. De Lees meer

ING en Mollie, Apple Pay komt eraan!

De geruchten molen draait weer op volle toeren. Afgelopen week kondigde de ING bank aan dat zij op korte termijn Apple Pay gaan aanbieden voor consumenten. Daarnaast verschijnen er op verschillende platformen allerlei signalen dat ook Mollie  Apple Pay gaat ondersteunen als betaalmethode. (Mollie is een payment service provider, een dienst die de betalingen voor webshops kan afhandelen) We hebben er natuurlijk lang genoeg op gewacht. Onze zuiderburen in België hebben al geruime tijd Apple Pay en in Nederland was het kort beschikbaar in combinatie met een betaalrekening van Bunq.

Refurbished Samsung

Naast refurbished Apple, zoals refurbished iPhones, iPads en refurbished MacBooks worden ook refurbished Android zoals de refurbished Samsung Galaxy smartphones populair. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken en het is refurbished verkrijgbaar of het komt er aan. Dat is natuurlijk zowel voor je portemonnee als voor het milieu een prachtige ontwikkeling. Mogelijk heb je al eerder gehoord van een refurbished iPhone en andere refurbished Apple devices. Inmiddels breidt de refurbished markt telkens verder uit en zullen er telkens meer merken hergebruikt worden. Met deze ontwikkeling is onze groene hart blij. Al sinds 2015 zet Refurbished.nl zich in om mensen te laten hergebruiken.

Keurmerk Refurbished door Techniek Nederland

Keurmerk Refurbished is gelanceerd door Techniek Nederland. Dit keurmerk zou Nederland moeten stimuleren dichter bij de duurzame doelen van 2030 te laten komen en de refurbished markt hiermee ook te reguleren. Hierdoor worden kwaliteit en zekerheid voor de consument een constante factor. Een goede stap richting een professionele refurbished markt en komt een duurzame samenleving telkens dichterbij.

Ook met een niet originele accu welkom bij Apple!

Apple staat bekend om zijn strenge beleid omtrent originele onderdelen en de garantie welke zou vervallen indien er niet originele onderdelen worden gevonden in de iPhone of iPad. Gelukkig lijkt het erop dat Apple deze strenge regels nu iets laat varen. In een document wat in handen is gekomen van MacRumors staat dat Apple Stores en reparatie centra nu ook iPhones en iPads in behandeling mogen nemen waar geconstateerd wordt dat er een niet originele accu in het toestel zit.

Refurbished Macbook Pro met Touch Bar nu te bestellen

Wij doen doorlopend ons best om nieuwe producten toe te voegen aan ons assortiment.  Zo ook nu weer. Nu te bestellen bij Refurbished.nl: De Macbook Pro Touch Bar in zowel 13inch als 15inch. Deze MacBooks van Apple hebben buiten de Touch Bar om nog veel meer interessante functies: Maakt volledig gebruik van USB-C Nieuw Butterfly keyboard van Apple.

Refurbished Macbook met eigen logo

Wij als refurbished expert zijn natuurlijk compleet overtuigd van refurbished producten, wij zien alle voordelen in en gebruiken ze natuurlijk ook volop. Bij Refurbished.nl werkt iedereen dan ook met een refurbished MacBook Pro. Om onze MacBooks nog meer eigen te maken hebben we ons nieuwe logo laten verwerken in de behuizing.

Geruchten rond iOS 13

Rond juni 2019 kunnen we met zekerheid zeggen wat de nieuwe functies in iOS 13 gaan worden. Maar de geruchten molen draait alweer op volle rondom de nieuwe functies en aanpassingen in het iOS besturingsysteem van Apple.

Getoond 1–10 van 29123