Refurbished iPad mini 4

Waarom Refurbished.be?

Refurbished iPad Mini 4, alles mini behalve zijn prestaties

De Refurbished iPad Mini 4 is de kleinere versie van de iPad 4 en kan heel wat meer dan zijn formaat doet vermoeden. Al die mogelijkheden passen ook nog eens gewoon in je hand. Hij is dunner en lichter dan zijn grote broer de iPad 4 en toch krachtig genoeg om de nieuwste apps te ondersteunen. Met een zeer lichte en dunne bouw is de iPad erg makkelijk in zijn gebruik. Verder is er veel aandacht besteed aan het slanke en handzame ontwerp.

Over de refurbished iPad mini 4

De Refurbished iPad Mini 4 beschikt over een 7,9 inch-scherm met 2048 bij 1536 pixels met een pixeldichtheid van 326 ppi (Pixels Per Inch). Dankzij de krachtige Apple A8 processor, de 128GB opslaggeheugen en 2GB ram geheugen is deze iPad zeer geschikt om te multitasken. Voor camera liefhebbers beschikt de refurbished iPad mini 4 over een 8 megapixel camera. Hiermee is de iPad in staat om prachtige foto’s en video's te produceren.

De Refurbished iPad Mini 4 kent uiteraard nog veel meer voordelen. Zo gaat de batterij tot wel 10 uur mee en is de Refurbished iPad Mini 4 voorzien van een Touch ID. Hiermee kun je de tablet ontgrendelen met je vinger of een app aanschaffen in de appstore zonder je wachtwoord te hoeven gebruiken.

Wat is refurbished?

Refurbished is een toestel dat al eerder gebruikt is maar voor verkoop eerst door specialisten zorgvuldig opgeknapt en opgepoetst wordt. Deze toestellen worden gereviseerd (refurbished). Dit betekent dat waar nodig in het toestel onderdelen die niet (naar behoren) functioneren voorzien worden van nieuwe onderdelen. Dit doen we om te verzekeren dat de toestellen zo goed als nieuw functioneren. Lees de uitgebreide uitleg op de pagina Wat is refurbished?

Voordelen van refurbished.be

Wil je dolgraag die Refurbished iPad Mini 4, iPhone of Macbook maar is het toch wat te prijzig? Zou je precies dezelfde iPad mini 4 willen met dezelfde toegankelijkheid en functies als van een gloednieuw toestel maar voor een lagere prijs? Dan ben je bij refurbished.be aan het juiste adres. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.