Refurbished Apple Watch SE

Apple Watch Series SE | 44mm | Aluminium Case Spacegrijs | Zwart sportbandje | GPS | WiFi
€ 309,00 € 549,00
Morgen verzonden
1–1 (1)1

Waarom Refurbished.be?

Koop online een refurbished Apple Watch Series SE

Net als de iPhone SE is de refurbished Apple Watch SE bedoeld als instapmodel voor mensen die eerst de wateren van de Apple Watch willen testen voor ze overgaan tot de koop van een echte Apple Watch. Ondanks dat de Apple Watch SE bedoeld is als een instapmodel is hij voorzien van alles wat je nodig hebt van een Apple Watch en dat voor goedkopere prijs van bijvoorbeeld de Series 6. De Apple Watch SE is samen met de Series 6 in september van 2020 uitgebracht. De Series SE heeft iets minder functies dan de vernieuwde Series 6, maar daar betaal je minder voor. De Series SE heeft veel overeenkomsten voor veel minder geld. Zo heb je net als de Series 6 toegang tot valdetectie, geluidsmeting, hartritme-meldingen en een hartslagmeter.

Vorteile Voordelen refurbished Apple Watch Series SE

+ Keuze tussen 40mm & 44mm beeldscherm
+ GPS, stappenteller, hartslagmeter en nog veel meer
+ OLED-display met 368 x 448 px resolutie
+ Goedkoper dan een nieuwe Apple Watch Series SE in de winkel
+ watchOS 7 verbeterd alles

Kwaliteit van een refurbished Apple Watch Series SE

  • ✓ Beeldscherm en bandje is zo goed als nieuw
  • ✓ Geen tot weinig gebruikssporen op de behuizing
  • ✓ Wordt standaard verstrekt met datakabel
  • ✓ In duurzame verpakking geleverd
  • ✓ 3 jaar garantie

Een Apple Watch Series SE zo goed als nieuw

Een refurbished Apple Watch SE is een geweldige keuze voor als je nog niet helemaal zeker bent of een Apple Watch wel bij jouw leven past. Met de Series SE krijg je alle belangrijke functies van de Apple Watch voor een fijne instap prijs. De Apple Watch is niet alleen goed voor wanneer je een actiever leven wilt leiden, maar ook gezonder en veiliger wilt zijn. Door de valdetectie wordt er automatisch een bericht naar contacten gestuurd als er na een val geen beweging meer wordt te gedetecteerd.

Door de Apple Watch Series SE als refurbished aan te schaffen heb je als klant alleen maar te maken met voordelen. Een refurbished Series SE is namelijk goedkoper dan als je hem nieuwe zou kopen, hierdoor bespaar je gemakkelijk op een model dat al als instapmodel verkocht wordt. Om jou als klant te voorzien van de beste kwaliteit worden alle refurbished Apple Watches ook grondig gecontroleerd, gerepareerd en als laatste worden deze ook grondig schoongemaakt.

Koop je nieuwe Apple Watch bij refurbishedstore.nl

Overweeg je een Apple Watch SE te kopen, maar vind je een nieuwe Series SE te duur? Dan adviseren wij om rond te kijken en gebruik te maken van het ruime assortiment op onze website. Bekijk onze volledige Apple Watch assortiment om jouw favoriet te ontdekken! Naast de Apple Watch Series SE hebben wij ook de vernieuwde Series 6 in ons assortiment. Een Apple Watch werkt het beste met een iPhone, denk bijvoorbeeld aan een iPhone 11 of iPhone SE 2020. Ook deze vind je in ruim in voorraad in onze webwinkel. Als je vragen hebt of als er verder iets onduidelijk is dan kan je gerust contact opnemen met onze klantenservice!