Refurbished Galaxy A71

Samsung Galaxy A71 128GB Zwart
€ 149,00 € 529,00
Morgen verzonden
1–1 (1)1

Waarom Refurbished.be?

Online een refurbished Galaxy A71 kopen

Ben je op zoek naar een Galaxy A71 en wil je een goede deal scoren? Dan is de refurbished Galaxy A71 perfect voor jou. De refurbished Galaxy A71 heeft een groot 6,7 inch AMOLED beeldscherm. Ideaal voor het bekijken van films en series. Dankzij de geavanceerde camera kun je mooie foto’s maken. Maak gebruik van de groothoeklens om uitgestrekte landschappen in beeld te krijgen. Met de macrolens zie je elk klein detail op de foto. De refurbished Galaxy A71 heeft een lange batterijduur en beschikt over een 4.500 mAh batterijcapaciteit. Wil je gebruik maken van een extra simkaart? Dat kan met de refurbished Galaxy A71. In de refurbished Galaxy A71 kun je twee simkaarten plaatsen. Daarnaast is er ook ruimte voor een geheugenkaart. Schaf jouw refurbished Galaxy A71 bij refurbished.be en profiteer van alle voordelen!

Voordelen refurbished Galaxy A71

+ Een groot 6,7 inch AMOLED beeldscherm
+ Een lange batterijduur
+ Verkrijgbaar in diverse kleuren
+ Goedkoper dan een nieuwe Galaxy A71 in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Galaxy A71

✓Een refurbished Galaxy A71 is zo goed als nieuw
✓De refurbished Galaxy A71 is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie op je aankoop
✓ Nauwkeurig gecontroleerd en geüpdatet naar de nieuwste software

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.be heb je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast worden de producten bij refurbished.be op meer dan 50 punten gecontroleerd door professionals. Denk hierbij aan het controleren van het beeldscherm, batterij en besturingssysteem. Op deze manier heb je altijd een goed werkend product ook na je aankoop. De refurbished Galaxy A71 wordt schoon opgeleverd.

Koop je refurbished Galaxy A71 bij refurbished.be

Een refurbished Galaxy A71 is altijd goedkoper dan een nieuwe refurbished Galaxy A71 in de winkel. Daarnaast is het ook beter voor het milieu. Bij het produceren van nieuwe elektronische apparaten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Kies je voor een refurbished Galaxy A71 dan zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2-uitstoot. refurbished.be heeft een breed assortiment in tablets, smartphones en laptops. Bekijk ons assortiment op refurbished.be. Heb je vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 20:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.be.