Refurbished iPad Air 4

iPad Air 4 64GB WiFi Groen
€ 2.024,00
Morgen verzonden
iPad Air 4 256GB WiFi Zilver
€ 2.024,00
Morgen verzonden
iPad Air 4 256GB WiFi Groen
€ 2.024,00
Morgen verzonden
iPad Air 4 64GB WiFi Rose Goud
€ 2.024,00
Morgen verzonden
iPad Air 4 64GB WiFi + 4G Spacegrijs
€ 449,00 € 809,00
Morgen verzonden
iPad Air 4 64GB WiFi Zilver
€ 459,00 € 669,00
Morgen verzonden
iPad Air 4 64GB WiFi Spacegrijs
€ 459,00 € 669,00
Morgen verzonden
iPad Air 4 256GB WiFi Blauw
€ 2.024,00
Morgen verzonden
1–8 (8)1

Waarom Refurbished.be?

iPad Air 4 tablet kopen?

Bent je opzoek naar een dunne en lichte tablet die ook nog eens beschikt over een haarfijn beeldscherm? Dan ben je opzoek naar de iPad Air 4, en hier bij refurbished.be helpen wij je graag. De iPad Air 4 heeft dankzij de kwaliteit van Apple verbeterde systeem- en grafische prestaties in vergelijking met zijn voorgangers. De iPad Air 4 is uiterst geschikt voor mensen die graag op reis zijn of ervan houden om lekker flexibel te kunnen werken.

De voordelen van een refurbished iPad Air 4

Met de iPad Air 4 haal je bijna het nieuwste van het nieuwste in huis. Met een fris design, de allernieuwste features en geweldige snelheid is de iPad Air 4 de tablet die ervoor gaat zorgen dat je nog jaren lang moeiteloos je taken kan uitvoeren. Daarnaast heb je ook nog alle voordelen die wij je geven als een iPad Air 4 via refurbished.be koopt. Wij geloven namelijk in de kracht van refurbished en geven daarom bij iedere aankoop die je via onze webshop doet maar liefst 3 jaar garantie! Dit kunnen wij doen omdat al onze producten grondig worden gecontroleerd door experts. Deze experts controleren de producten op meer dan 50 punten, denk hierbij aan de batterij, camera en nog veel meer. Als een onderdeel niet naar behoren werkt dan wordt er eerst geprobeerd om deze te repareren, als dit niet lukt wordt deze compleet vervangen. Zo zorgen we er bij refurbished.be voor dat je verzekerd bent van de best mogelijke kwaliteit. Samenvattend zijn dat de volgende voordelen:

Voordelen refurbished iPad Air 4 tablet

+ Keuze tussen 64GB & 256GB
+ Verkrijgbaar in de prachtige kleuren Grijs,zilver,blauw & groen
+ Perfect voor privé of zakelijk gebruik
+ Goedkoper dan een nieuwe iPad Air 4 in de winkel

Kwaliteit van een refurbished iPad Air 4

  • ✓ Een iPad Air 4 is zo goed als nieuw
  • ✓ De Een refurbished iPad Air 4 is uitvoerig gecontroleerd door experts
  • ✓ Een iPad Air 4 is een duurzame keuze
  • ✓ 3 jaar garantie!
  • ✓ Voorzien van de nieuwste software

Een refurbished iPad Air 4 is duurzaam

Een refurbished iPad Air 4 heeft vaak al een vorige eigenaar gehad of is mogelijk afkomstig vanuit het bedrijfsleven. Zo kun je denken aan ondernemingen die hun tablets maar een korte tijd gebruiken om ze daarna weer te vervangen met een nieuwer model. Omdat ze niet lang gebruikt worden zijn deze tablets nog in uitstekende staat. Doordat ze nog in uitstekende staat verkeren is het ook niet verrassend dat deze tablets een tweede leven wordt ingeblazen. Door deze tablets te voorzien van een tweede leven dragen wij ons steentje bij aan het werken naar een duurzame samenleving. Kiezen voor refurbished is een bewuste keuze maken voor het behoud van ons milieu.

Koop je nieuwe iPad Air 4 bij refurbished.be

Overweeg je om een iPad Air 4 te kopen, maar vind je een nieuw exemplaar te duur? Dan ben je van harte welkom om rond te kijken op onze website, refurbished.be. In onze webshop vind je een ruim assortiment van Apple & Samsung producten. Bij iedere bestelling bent je als klant ook verzekerd van 3 jaar garantie, gratis verzending & retournering en heb je recht op onze 30 dagen, niet goed geld terug, garantie. Het kiezen voor refurbished is een bewuste keuze en wij helpen jou graag om deze keuze makkelijker te maken. Naast de iPad Air 4 hebben wij ook een ruim aanbod van de iPad 2020, iPad 2019, iPad Air 2 en nog vele andere Apple iPads. Als je vragen hebt dan kunt je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij weten als geen ander welk Apple product bij jouw wensen past en zijn jou graag van dienst.