Refurbished iPad Air 3

iPad Air 3 64GB WiFi + 4G Goud
€ 379,00 € 739,00
Morgen verzonden
iPad Air 3 64GB WiFi + 4G Spacegrijs
€ 330,00 € 739,00
Morgen verzonden
1–2 (2)1

Waarom Refurbished.be?

Apple iPad Air 3

Apple lanceerde in maart 2019 de iPad Air 3. Uiteraard weer met een ultra dun design. Dit keer is de tablet maar 6,1 millimeter dik en weegt minder dan 500 gram. Dat wil echter niet zeggen dat je er geen zware taken mee kunt uitvoeren. De moderne A12 Bionic chip zorgt ervoor dat deze iPad elke uitdaging aankan.

De iPad Air 3 is perfect voor werk of studie

De nieuwe A12 Bionic chip zorgt er niet alleen voor dat de iPad “gewoon lekker” werkt als je thuis aan het relaxen bent. De processor zorgt er namelijk voor dat met speels gemak in meerdere applicaties tegelijkertijd gewerkt kan worden door te multitasken. Het scherm heeft daar ook de juiste afmetingen voor. Met maar liefst 10.5 inch aan beeldscherm heb je genoeg ruimte om in te werken. Wanneer het tijd wordt om naar een klant of de volgende les te gaan, past de ultradunne en super lichte tablet ook gemakkelijk in de tas. De toekomst is nu.

Keuze genoeg

Ook de iPad Air 3 komt in verschillende kleuren en verschillende groottes met betrekking tot de opslagcapaciteit. Uiteraard zijn de meest populaire keuzes ook bij deze tablet weer beschikbaar. Zo kun je kiezen uit:

  • Zilver
  • Space Gray
  • Goud

Bij de opslagcapaciteiten kun je kiezen uit een versie met 64 GB of één met 256 GB. Uiteraard hangt de keuze die je maakt af van je behoeften.

Koop je iPad Air 3 bij Refurbished

Bij Refurbished koop je de beste Apple apparatuur met een flinke korting. Kijk daarom snel in onze webwinkel of er ook een tablet of telefoon voor jij bij zit.