Refurbished iPad Air

Waarom Refurbished.be?

Refurbished iPad Air kopen

Wij van refurbished.be verplaatsen ons graag in jouw gedachten. ‘Online een refurbished iPad Air kopen; moet ik dat nou wel doen?’ Om eventuele twijfel meteen de grond in te boren, geven we direct het antwoord: Ja! Een refurbished iPad Air van refurbished.be voldoet aan dezelfde eisen als een nieuwe iPad die je in de winkel kunt kopen. Met één belangrijk verschil: je bent stukken voordeliger uit.

Dat komt omdat onze iPad Air’s refurbished zijn. Dat wil zeggen dat ze na gebruik door derden door professionals van tevoren uitvoerig geïnspecteerd en getest zijn, klaar voor nieuw dagelijks gebruik. Word jij de nieuwe eigenaar?

Over de Apple iPad Air

De Apple iPad Air (1 of 2) mag gezien worden als de opvolger van de iPad 2, de iPad 3 en de iPad 4 en beschikt over een geheel nieuw design. Zoals de naam ‘Air’ al min of meer zegt is het apparaat en design lichter en daardoor ook makkelijker in gebruik. De iPad ligt gemakkelijker in de hand, is de ervaring van alle gebruikers. Verder valt de Apple iPad Air op dankzij een verbeterde hardware (geoptimaliseerd voor iOS 12) en interface ten opzichte van de vorige versies. De tablet van Apple is ideaal voor het lezen van e-books, e-mailen, videogames spelen, foto’s maken, video’s maken, films kijken en muziek luisteren.

Refurbished versus tweedehands

Aan een refurbished Apple iPad Air mag je als gebruiker net zoveel eisen stellen als aan een gloednieuw exemplaar. Want daar staat refurbished.be garant voor. Dat is dus wezenlijk anders dan een tweedehands iPad. De suggestie dat refurbished en tweedehands hetzelfde zijn, is onjuist. Een tweedehands iPad bevat vaak krassen op behuizing of het beeldscherm en loopt bijvoorbeeld achter qua software. Een refurbished Apple iPad daarentegen is volledig gereviseerd. Zo ziet het beeldscherm eruit als nieuw, de nieuwste software staat erop. Het voelt alsof jij de eerste gebruiker bent.

Die kwaliteitseisen mag je verwachten van producten van refurbished.be. Op een gereviseerde iPad ontvang je bovendien garantie 3 jaar. Mocht er iets mis zijn met je tablet, dan repareren of vervangen wij je tablet gratis. Dus terugkerend op de vraag die eerder in het artikel gesteld werd: online een refurbished iPad Air van Apple kopen? Zeker. Gewoon doen. Bekijk het huidige overzicht van de iPad Air en sla je slag.