Refurbished Galaxy Z Flip4

Samsung Galaxy Z Flip4 128GB Bora Purple | 5G
€ 554,79 € 1.099,00
Morgen verzonden
Samsung Galaxy Z Flip4 128GB Pink Gold | 5G
€ 554,79 € 1.099,00
Morgen verzonden
Samsung Galaxy Z Flip4 256GB Bora Purple | 5G
€ 615,83 € 1.159,00
Morgen verzonden
Samsung Galaxy Z Flip4 256GB Blauw | 5G
€ 615,83 € 1.159,00
Morgen verzonden
Samsung Galaxy Z Flip4 128GB Graphite | 5G
€ 554,79 € 1.099,00
Morgen verzonden
Samsung Galaxy Z Flip4 256GB Graphite | 5G
€ 615,83 € 1.159,00
Morgen verzonden
1–6 (6)1

Waarom Refurbished.be?

Online een refurbished Galaxy Z Flip4 kopen

Ben je altijd fan geweest van inklapbare telefoons en ben je op zoek naar een moderne versie hiervan? Dan is de refurbished Galaxy Z Flip4 ideaal voor jou! De refurbished Galaxy Z Flip4 is een unieke krachtige smartphone, die je ook nog eens kan dichtklappen. Ben je een liefhebber van selfies? De refurbished Galaxy Z Flip4 heeft een flexcam, waarbij je handsfree foto’s kunt maken. Dankzij de Corning Gorilla Glass Victus en aluminium frame is deze Galaxy Z Flip4 extra stevig. Je hoeft dus niet bang te zijn voor het dichtklappen van je smartphone. Iedereen zal onder de indruk zijn van jouw unieke refurbished smartphone. Met de Nightography maak je ook nog eens schitterende foto’s in het donker! Ideaal voor de gebruiker die op zoek is naar een unieke snelle smartphone. Bij refurbished.be profiteer je niet alleen van een voordelige prijs maar ook van de premiumkwaliteit!

Voordelen refurbished Galaxy Z Flip4

+ Een unieke compacte design, waarbij je de smartphone kan dichtklappen
+ Nightocraphy voor mooie foto’s en video’s in het donker
+ De refurbished Galaxy Z Flip4 is waterdicht
+ Goedkoper dan een nieuwe Galaxy Z Flip4 in de winkel <

Kwaliteit van een refurbished Galaxy Z Flip4

✓ Een refurbished Galaxy Z Flip4 is zo goed als nieuw
✓ Een refurbished Galaxy Z Flip4 is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished Z Flip4 is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.be heb je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast worden de producten bij refurbished.be gecontroleerd door professionals op meer dan 50 punten. Er wordt gekeken naar onder andere het scherm, batterij en besturingssysteem. Op deze manier heb je altijd een goed werkend product ook na je aankoop. De refurbished Galaxy Z Flip4 wordt schoon opgeleverd.

Koop je refurbished Galaxy Z Flip4 bij refurbished.be

Ben je helemaal weg van de Galaxy Z Flip4 en ben je op zoek naar de beste prijs? Bij refurbished.be scoor je altijd een goede deal. Koop jouw refurbished Galaxy Z Flip4 bij refurbished.be en profiteer van voordelen. Een refurbished smartphone is niet alleen goedkoper dan een nieuwe smartphone in de winkel. Maar ook nog eens beter voor het milieu. Bij het produceren van nieuwe elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij. Kies je voor een refurbished Galaxy Z Flip4 dan zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2-uitstoot. Zo helpen we het milieu een handje mee. Naast de Galaxy Z Flip4 heeft refurbished.be ook de Galaxy Z Fold4. Ben je op zoek naar de nieuwste smartphones? refurbished.be heeft een groot assortiment in zowel nieuwe als oudere modellen. Daarnaast heeft refurbished.be een groot assortiment in iPhones en tablets. Bekijk ons assortiment op refurbished.be. Heb je vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.be.