Over ons

Wat doet Refurbished.be?

Refurbished.be slaat een brug tussen recycle specialisten, refurbishment en consumenten. Zo leveren wij diverse refurbished producten zoals iPhones, iPads en laptops.

Wij leveren uitsluitend de beste refurbished producten met kwaliteitszekerheid. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd, refurbished en worden opnieuw aangeboden klaar voor hergebruik.

 

Onze missie

Wij hebben de missie om samen met jou een verschil te maken in onze maatschappij in de vorm van een flinke groene en duurzame voetafdruk. Bijdragen aan het realiseren van een circulaire samenleving. Wij denken dat verandering ontstaat bij samensmelting van drie even belangrijke punten. Een goed initiatief. Organisatie met de juiste mensen. Jij, want veranderen doe je niet alleen.

Jij hebt de keuze om te geloven in wat jij denkt dat goed is, daarmee heb jij invloed op verandering. Zonder jou, bereikt een goed initiatief niets. Daarom vinden wij het super dat je op onze website bent en mogelijk een  refurbished product gaat gebruiken of inmiddels al gebruikt!

 

Triodos Foundation

Een deel van de opbrengst doneert Refurbished.be aan Stichting Triodos Foundation. Triodos Foundation fungeert sinds 1971 als verdeler van giften onder groene en duurzame initiatieven. Met jouw aankoop bij Refurbished.be help je mee aan verandering in onze maatschappij. In samenwerking met de Triodos Foundation werken wij ieder jaar samen aan duurzame projecten om onze samenleving een beetje mooier te maken.