Refurbished Apple Watch SE 2022

Uitverkocht

Tijdelijk geen voorraad

Waarom Refurbished.be?

Online een refurbished Apple Watch SE 2022 kopen

Ben je op zoek naar een Apple Watch die snel werkt en wil je graag een goede deal scoren? Dan is de refurbished Apple Watch SE 2022 ideaal voor jou! De Apple Watch SE 2022 werkt sneller dankzij de S8 chip en is zwemproef. Door de 100% gerecycled aluminium horlogekast is deze Apple Watch SE 2022 extra duurzaam. Ontvang waarschuwingen bij een onregelmatige hartslag en houd alles bij. Deze Apple Watch heeft ook een Val- en Crash Detectie waarbij er SOS-noodmeldingen worden gedaan bij een ongeval. Handig voor jongeren en ouderen! De refurbished Apple Watch SE 2022 is perfect voor de gebruiker die graag actief is en alles binnen een handomdraai wil lezen. De refurbished Apple Watch SE 2022 is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Voordelen refurbished Apple Watch SE 2022

+ De refurbished Apple Watch SE 2022 is waterproef
+ Heeft een Val- en Crash Detectie
+ Snelle werking door de S8 Chip
+ Verkrijgbaar in diverse kleuren
+ Goedkoper dan een nieuwe Apple Watch SE 2022 in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Apple Watch SE 2022

  • ✓ Een refurbished Apple Watch SE 2022 is zo goed als nieuw
  • ✓ Een refurbished Apple Watch SE 2002 is uitvoerig gecontroleerd door experts
  • ✓ Een refurbished Apple Watch SE 2022 is een duurzame keuze
  • ✓ 3 jaar garantie bij je aankoop!

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.be kun je altijd profiteren van 3 jaar garantie. Op deze manier kun je met een gerust hart gebruik maken van je smartphone. Een refurbished Apple Watch SE 2022 wordt gecontroleerd op meer dan 50 punten door onze professionals. Tijdens de controle wordt er gecontroleerd op eventuele defecten en worden er onderdelen vervangen mocht dit nodig zijn. Op deze manier kunnen we je zekerheid bieden op je aankoop!

Koop je refurbished Apple Watch SE 2022 bij refurbished.be

Kies voor een refurbished Apple Watch SE 2022 en profiteer van alle voordelen. Bij refurbished.be ben je altijd verzekerd van een goed werkend product. Tijdens de controle van de refurbished Apple Watch SE 2022 wordt er onder andere gekeken naar het beeldscherm en batterij. Kies je voor een refurbished Apple Watch SE 2022 dan help je het milieu ook een handje mee. Bij het produceren van nieuwe elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Koop je een refurbished Apple Watch SE 2022 en geef je dit een tweede leven, dan zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2-uitstoot. Zo zetten we samen een stapje dichter
bij naar een groene wereld. Heb je een andere iPhone nodig? refurbished.be heeft een ruim assortiment in iPhones. Bekijk ons groot assortiment op refurbished.be. Heb je vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.be.