Refurbished Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 128GB grijs
€ 275,00 € 899,00
Morgen verzonden
Samsung Galaxy S20 5G 128GB grijs
€ 399,00 € 999,00
Morgen verzonden
1–2 (2)1

Waarom Refurbished.be?

Koop online een refurbished Galaxy S20

De refurbished Galaxy S20 biedt het complete plaatje voor gebruikers die opzoek zijn een high-end smartphone in een compact formaat. De Galaxy S20 is het eerste toestel met een 120Hz-display en is dankzij zijn 5g verbinding ook klaar voor toekomst!

De Galaxy S20 werd op 11 februari 2020 aangekondigd en diende als opvolger van de Galaxy S10e. De Galaxy S20 werd aangekondigd naast de S20 Plus en S20 Ultra en is bedoeld als instapmodel voor deze series van Samsung smartphones.

De randen van de S20 zijn nog dunner in vergelijking met zijn voorgangers en daardoor is er aan de voorkant nog meer ruimte voor je scherm. Gebruikers van de S20 waren ontzettend enthousiast over de 120Hz. Hierdoor was het gebruik van de S20 nog fijner voor het spelen van games of het bekijken van videos. De S20 heeft een 4000mAh accu waardoor jij zelfs met intensief gebruik de hele dag kan genieten van je Samsung Galaxy.

Voordelen refurbished Galaxy S20

+ Zeer groot 6,2 inch beeldscherm
+ Ultrasonische TouchID in het scherm
+ AMOLED scherm met 3200 x 1440 resolutie
+ Uitgerust met een 12 megapixelcamera met tele- en groothoeklens
+ Goedkoper dan een nieuwe Galaxy S20 in de winkel
+ Krachtpatser met de Samsung Exynos 990

Kwaliteit van een refurbished Galaxy S20

✓ Beeldscherm is zo goed als nieuw
✓ Geen tot weinig gebruikssporen op de behuizing
✓ Wordt standaard verstrekt met oplader, datakabel en SIM-tool
✓ In duurzame verpakking geleverd
✓ 3 jaar garantie
✓ Nauwkeurig gecontroleerd en geüpdatet naar de nieuwste software

Een Galaxy S20 zo goed als nieuw

Een refurbished Galaxy S20 is een geweldige keuze wanneer je opzoek bent naar een instapmodel die niet alleen voordelig is, maar een geweldige kwaliteit heeft. De kwaliteit komt voort uit de controles en eisen die wij stellen voordat een refurbished Samsung verkocht kan worden. Onze missie is om ervoor te zorgen dat nieuwe gebruikers het verschil niet herkennen tussen een refurbished Samsung en een nieuwe uit de winkel.

Als klant kun jij hier je voordeel mee doen. Een refurbished Galaxy S20 heeft namelijk een lagere prijs dan een nieuw exemplaar, hierdoor kun je gemakkelijk enkele honderden euro’s besparen. Alle refurbished Samsungs worden grondig gecontroleerd, gerepareerd en schoongemaakt door experts. Mocht er toch een probleem zijn? Dan kunt u gebruik maken van de 3 jaar garantie die je bij ons krijgt en zullen wij je Galaxy S20 kosteloos vervangen of repareren.

Handig om te weten over de Galaxy S20

De Galaxy S20 behoort tot de absolute top als het gaan om smartphones. Dit komt door de Exynos 990 processor. Hierdoor is multitasken geen enkel probleem en zullen de handelingen op uw Galaxy S20 snel en vloeiend aan voelen. Dit is ook de eerste Samsung waarbij je de mogelijkheid hebt tot een ververssnelheid van 120Hz. Deze optie zorgt ervoor dat het scherm zich 120 keer per seconde ververst en zorgt ervoor dat het toestel nog vloeiender aanvoelt. Het is enkel niet mogelijk om de ververssnelheid van 120Hz te gebruiken bij de maximale resolutie van 3200 x 1400 pixels.

Naast de Galaxy S20 werden ook de Galaxy S20 Plus en de Galaxy S20 Ultra geïntroduceerd. Door ons ruime assortiment te bekijken blijft u altijd op de hoogte van de best deals. Wij raden dit ook absoluut aan omdat ons assortiment blijft groeien. Als er verdere vragen zijn kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Simlockvrij toestel

Een refurbished Galaxy S20 wordt standaard simlockvrij geleverd. Het toestel accepteert hierdoor nano simkaarten van alle telecomproviders.

4 prachtige kleuren

De refurbished Galaxy S20 is net zo elegant als zijn voorganger en is leverbaar in de kleuren: wit, blauw, grijs en roze.

Verbeterde camera's

De Galaxy S20 is uitgerust met drie camera’s: een dubbele 12 megapixelcamera aan de achterkant en een 10 megapixelcamera aan de voorkant.

Opslagcapaciteit

De Galaxy S20 is leverbaar in met 128 GB aan opslagruimte en is uit te breiden tot 512 GB met een microSD

Accu van de Galaxy S20

De batterij van de refurbished Galaxy S20 gaat lang mee door de capaciteit van 4000 mAh, wat minimaal resulteert in 1 dag genot van je apparaat en verzekerd dat hij razendsnel oplaadt.

Bekijk ook andere refurbished Samsung modellen

In ons ruime assortiment van refurbished Samsungs vind je naast de Galaxy S20 ook de Galaxy S9 maar ook de Galaxy S10. Bekijk hier alle Refurbished Samsungs.