Refurbished Lenovo

Uitverkocht

Tijdelijk geen voorraad

Waarom Refurbished.be?

Lenovo laptop kopen?

Ben u opzoek naar een kant-en-klare laptop waar je direct mee aan de slag kunt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen uitstekende Lenovo laptops die voorzien zijn van een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. De Lenovo laptops zijn ontzettend populaire en betrouwbare laptops, geschikt voor zakelijk en privé gebruik.

De voordelen van een refurbished Lenovo laptop

Wanneer je opzoek gaat naar een nieuwe laptop is het belangrijk om voldoende garantiejaren te hebben. Bij een refurbished leverancier heb je vaak 2 jaar garantie op alle laptops. Wij van refurbished.be vinden het belangrijk om vertrouwen in onze producten uit te stralen. Wij vertrouwen in de kracht en kwaliteit van ons gehele assortiment. Daarom heb je bij ons 3 jaar garantie op het gehele assortiment. De kwaliteit van refurbished laptops wordt gewaarborgd door de uitvoerige controle door experts. Tijdens deze controle worden alle laptops gecontroleerd op meer dan 50 punten, waaronder de batterij en het moederbord. Wanneer er een defect onderdeel wordt aangetroffen wordt het gerepareerd of compleet vervangen. Na de controle wordt de refurbished laptop volledig schoongemaakt en voorzien van de nieuwste software. Zo weet je zeker dat je een betrouwbare aankoop doet, en dat je niet inlevert op kwaliteit. Samenvattend zijn dat de volgende voordelen:

Voordelen refurbished Lenovo laptop

+ Keuze tussen 12,5-inch, 14-inch en 15,6-inch beeldschermen
+ Een krachtige Lenovo laptop
+ Perfect voor privé of zakelijk gebruik
+ Goedkoper dan een nieuwe Lenovo laptop in de winkel
+ Een Lenovo laptop is direct klaar voor gebruik

Kwaliteit van een refurbished Lenovo laptop

✓ Een Lenovo laptop is zo goed als nieuw
✓ Een refurbished Lenovo is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een Lenovo laptop is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie!
✓ Voorzien van de nieuwste software

Een refurbished Lenovo laptop is duurzaam

Een refurbished laptop komt in de meeste gevallen uit het bedrijfsleven. Veel bedrijven gebruiken laptops namelijk maar een paar jaar, waarna ze de laptops vervangen voor nieuwe. Deze laptops zijn vaak nog in een uitstekende staat en zijn uitermate geschikt voor een tweede kans. Refurbished leveranciers kopen deze grote partijen laptops op en zorgen voor een uitvoerige controle door laptop experts. Door deze laptops te voorzien van een tweede leven draag je bij aan het behoud van ons milieu. Als je dus kiest voor een refurbished Lenovo laptop ben je duurzaam bezig.

Koop je nieuwe Lenovo laptop bij refurbished.be

Overweeg je om een Lenovo laptop te kopen, maar vind je een nieuwe laptop te duur? Kijk dan eens rond op onze website, refurbished.be. Bestellen gaat eenvoudig via onze webshop en wij bieden gratis verzending, gratis retour en ook een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Zo bent u als klant verzekerd en van kwaliteit. U bent ook welkom om onze webshop verder te bekijken. Naast Lenovo laptops hebben wij ook laptops van het merk HP en Dell. Daarnaast hebben wij ook vele Macbooks in voorraad en bieden wij ook andere Apple producten aan als iPhones en iPads. Als u vragen heeft of als er iets onduidelijk is dan kunt u gerust contact met ons opnemen!