Refurbished Apple Watch series 3

Waarom Refurbished.be?

Apple Watch Series 3

De Apple Watch Series 3 kwam in september van 2017 uit en is een goede basis voor wat je kan verwachten van een Apple smartwatch. Ideaal om me te sporten en ook het lezen van bijvoorbeeld Whatsapp berichten is gemakkelijk te doen op deze Apple Watch.

Ingebouwde hoogtemeter

De Apple Watch Series 3 heeft naast de vertrouwde functies van de Series 2 ook enkele vernieuwingen. Zo heeft de Series 3 een ingebouwde hoogtemeter waardoor je voor het eerst ook verhoging worden gemeten tijdens je activiteit. Bijvoorbeeld als je een berg aan het beklimmen bent of simpelweg de trap op en af gaat als oefening.

Alle work-outgegevens

De Series 3 beschikt over een optische hartslagsensor waardoor je hartslag ten allen tijde wordt bijgehouden. Ook tijdens een activiteit houdt de Series 3 alles nauwkeurig bij tot achter de komma. Wil je weten hoe lang je workout was? Hoe hoog je hartslag was? Hoeveel calorieën je hebt verbrand? De Series 3 heeft het antwoord op al deze vragen in een simpel overzicht.

Bellen, appen en meer

De Series 3 is niet alleen geschikt voor het bijhouden van je workouts, het komt ook met de geweldige functies die je mag verwachten van een smartwatch. Zo kun je bellen, whatsapp berichten ontvangen en sturen, maar ook snel betalen via Apple Pay en ook je Mac ontgrendelen doe je gemakkelijk met je Apple Watch Series 3. Op zoek naar een Apple Watch met meerdere functies? Bekijk dan onze volledige Apple Watch assortiment om jouw favoriet te ontdekken!

Voordelen refurbished Apple Watch Series 3

+ Gebruik de hoogtemeter om ook activiteiten in de hoogte te meten
+ Overal op de hoogte van al jouw inkomende berichten en betalingen met de Apple Pay
+ Gebruik de Apple Watch Series 3 om jouw fitness reis te verbeteren
+ Goedkoper dan een nieuwe Apple Watch Series 3 in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Apple Watch Series 3

  • ✓ Een refurbished Apple Watch Series 3 is zo goed als nieuw
  • ✓ Een refurbished Apple Watch Series 3 is uitvoerig gecontroleerd door experts
  • ✓ Een refurbished Apple Watch Series 3 is een duurzame keuze
  • ✓ 3 jaar garantie op jouw aankoop

Altijd 3 jaar garantie!

refurbished.be wil jou kwaliteit bieden en daarom kan je bij een aanschaf van een Apple Watch Series 3 profiteren van 3 jaar garantie! Daarnaast worden onze producten altijd door onze professionals gecontroleerd en schoongemaakt. Tijdens het controleren wordt er naar meer dan 50 punten gekeken. Bij refurbished.be wordt er een strenge controle uitgevoerd door onze professionals, waarbij wij je zekerheid bieden!

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.be.