Refurbished iMac

iMac 27-inch | Core i7 4.2 GHz | 2 TB SSD | 32 GB RAM | Zilver (5K, Retina, Mid 2017)
Scherm
27 inch
Processor
4.2 GHz
RAM
32 GB
Opslag
2 TB SSD
€ 1.599,00 € 2.599,00
Morgen verzonden
1–1 (1)1

Waarom Refurbished.be?

Jouw refurbished iMac vind je bij refurbished.be

De iMac is een all-one-product waarbij de scherm en computer is gecombineerd. Erg handig als je niet veel ruimte hebt en graag een vaste werkplek wilt. De iMac is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Kies je voor een iMac Pro om aan al jouw zware grafische projecten te werken. Of ga je voor een compacte iMac en kies je voor de iMac 21-inch. Wij kunnen je garanderen dat je in ieder geval een goede deal krijgt. Een refurbished iMac is goedkoper dan nieuw in de winkel. En al onze apparaten worden gecontroleerd op gemiddeld 50 punten om jou de zekerheid te geven van een werkend product. Bij refurbished kan je altijd profiteren van 3 jaar garantie. Daarnaast is de verzending altijd gratis. Koop jouw refurbished iMac en haal een product met hoogwaardige kwaliteit in huis.

Bij refurbished.be vind je de volgende iMac modellen:

Voordelen refurbished iMac

+ Een all-one-product waarbij de scherm en computer is gecombineerd
+ Keuze uit verschillende condities
+ Beschikbaar in diverse formaten en kleuren
+ Goedkoper dan een nieuwe iMac in de winkel

Kwaliteit van een refurbished iMac

✓ Een refurbished iMac is zo goed als nieuw
✓ Een refurbished iMac is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished iMac is een duurzame keuze

Het verschil tussen refurbished en tweedehands

Er wordt vaak onterecht gedacht dat refurbished en tweedehands hetzelfde is. Dit is dus niet het geval. Een tweedehands iMac bevat vaak krassen op de behuizing en beeldscherm, het tablet staat vol met oude foto’s en documenten van de vorige gebruiker en loopt achter qua software. Een refurbished iMac daarentegen is volledig gereviseerd en voorzien van de nieuwste software. Ook ziet het beeldscherm er zo goed als nieuw uit. Je kunt een refurbished iMac vergelijken met een nieuwe iMac omdat het aan dezelfde kwaliteitseisen voldoet. Op een gereviseerde iMac ontvang je 3 jaar garantie.

Duurzaam

Een refurbished iMac is niet alleen goed voor je portemonnee maar ook beter voor het milieu. Bij het produceren van nieuwe elektronische apparaten komt er veel CO2 uitstoot vrij. Deze stoffen zijn schadelijk voor milieu, mens en dier. Door de iMac een tweede leven te geven zorg jij voor minder CO2 uitstoot. Zo help je het milieu een handje mee en zorgen we samen voor een groene toekomst..

Let op: De iMac’s van refurbished.be worden zonder toetsenbord en muis geleverd.

Advies nodig?

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur een e-mail naar klantenservice@refurbished.be.