Kabels

Waarom Refurbished.be?

Een kabel kopen?

Wanneer je een telefoon of accessoire wilt opladen of aansluiten aan een stereo-installatie heb je een goede kabel nodig. Een goede oplaad -of aansluitkabel zorgt ervoor dat er jouw apparaat snel oplaad of niet stoort. Er zijn heel veel verschillende kabels verkrijgbaar, dus kijk tijdens jouw zoektocht goed naar de juiste aansluiting.

Verschillende soorten kabels

Er zijn heel veel verschillende kabels. Bij refurbished.be vind je voornamelijk Lightning kabels voor Apple producten. Met deze kabel kun je jouw Apple product gemakkelijk opladen of aansluiten op een ander apparaat. Je hebt lightning kabels die van Lightning naar USB A kabel gaan of van Lightning naar USB C kabel. Let daarom goed om de poort van het apparaat waaraan je de kabel wilt aansluiten wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe kabel.

Over refurbished.be

refurbished.be is voor een circulaire economie en draagt hieraan bij door alleen refurbished elektronica aan te bieden. Door het kiezen van refurbished producten worden er grondstoffen bespaart. In een wereld die steeds meer overbevolkt raakt, is het van belang dat er rekening wordt gehouden met hoe we omgaan met de grondstoffen. Dankzij refurbished producten wordt de CO2 uitstoot met miljoenen kilo's verminderd. Het kiezen van refurbished producten is dus goed voor het milieu en goed voor je portemonnee.