Refurbished Apple Watch series 4

Waarom Refurbished.be?

Koop online een refurbished Apple Watch Series 4

De refurbished Apple Watch Series 4 is bijgeslepen en verfijnd ten opzichte van de Series 3. Hiermee heeft de Apple Watch Series 4 een duidelijk doel voor ogen. Een verlengstuk zijn van je mobiel en een goede ervaring geven in je actieve leven.

De Apple Watch 4 is in september van 2018 uitgebracht en op het eerste oog zie je misschien niet direct verschil. Het design van het horloge is iets dunner en er is een speaker zichtbaar aan de zijkant. Het echte verschil merk je pas wanneer je het scherm activeert.

De Apple heeft veel geleerd van de iPhone X en heeft hetzelfde full screen OLED-display dat van rand tot rand loopt. Hierdoor zijn knoppen makkelijker aan te tikken, tekst is beter leesbaar en er past ook gewoon meer informatie op je scherm. Mocht je willen telefoneren dan zal je blij zijn om te horen dat ook de microfoon is verbeterd. Deze zit namelijk niet meer aan dezelfde kant als de speaker en hierdoor ben je beter verstaanbaar. Deze verbetering is zelfs zo goed dat je vrienden niet eens door zullen hebben dat je belt vanaf je Apple Watch en niet vanaf je iPhone.

Voordelen refurbished Apple Watch Series 4

+ Verbeterd 40mm beeldscherm
+ GPS, stappenteller, hartslagmeter en nog veel meer
+ OLED-display met 324 x 394px resolutie
+ Nieuwe valdetectie helpt je bij een ongeval.
+ Goedkoper dan een nieuwe Apple Watch Series 4 in de winkel
+ watchOS 5 verbeterd alles

Kwaliteit van een refurbished Apple Watch Series 4

✓ Beeldscherm en bandje is zo goed als nieuw
✓ Geen tot weinig gebruikssporen op de behuizing
✓ Wordt standaard verstrekt met datakabel
✓ In duurzame verpakking geleverd
✓ 3 jaar garantie
✓ Nauwkeurig gecontroleerd en geüpdatet naar de nieuwste software

Een Apple Watch Series 4 zo goed als nieuw

Een refurbished Apple Watch Series 4 is een geweldige keuze voor iedereen die actiever wilt leven maar dient ook als geweldig verlengstuk van je iPhone. Door middel van de workout-app hou jij perfect bij hoeveel stappen je hebt gezet en ook hoe hoog je hartslag was tijdens je oefeningen. De Series 4 is ook verbeterd en kan nu ook yoga-oefeningen meten en houdt je hardloopresetaties nog beter bij.

Door de Apple Watch Series 4 refurbished aan te schaffen doe je hier als klant alleen maar voordeel mee. Een refurbished Series 4 heeft namelijk een lagere prijs dan een nieuw exemplaar, hierdoor is het mogelijk om op een gemakkelijke manier enkele honderden euro's te besparen. Alle refurbished Apple Watches worden grondig gecontroleerd, gerepareerd en schoongemaakt. Ondervindt u toch problemen? Dan kunt u altijd terecht bij onze klantenservice en heeft u bij ons 3 jaar lang recht op garantie.

Handig om te weten over de Apple Watch Series 4

De Apple Watch Series 4 zorgt ervoor dat Apple nog een lange tijd de horlogemarkt zal domineren. Door het nieuwe design en het krachtige watchOS 5 zijn alle standaard functies verbeterd en ook nieuwe functionaliteiten zoals de valdetectie toegevoegd. Ook is het een ideale verlenging van je iPhone en kun je door het grotere scherm nu nog beter notificaties en berichten lezen op je Series 4. Ook het bellen op je Apple Watch is verbeterd. Zo zit de microfoon niet meer aan dezelfde kant als je luidspreker en zullen je vrienden het verschil niet meer horen tussen je iPhone of je Apple Watch.

Naast de Apple Watch Series 4 hebben wij ook de Series 3 en Series 5 bij ons in de webshop. Door ons ruime assortiment te bekijken blijft u altijd op de hoogte van de best deals. Wij raden dit ook absoluut aan omdat ons assortiment blijft groeien. Als er verdere vragen zijn kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

WatchOS 5

Met watchOS 5 is jouw series 4 echt een verlenging van je iPhone. Ontvang notificaties en hou telefoongesprekken terwijl je iPhone lekker in je zak blijft zitten.

3 prachtige kleuren

De refurbished Apple Watch Series 4 is net zo elegant als zijn voorganger en is leverbaar in de kleuren: zilver, zwart en goud.

Verbeterde sensoren

De Apple Watch Series 4 is uitgerust met nog betere sensoren waardoor hij nog accurater je work-outs kunt meten en herkent zelf je yoga oefeningen.

40 of 44mm

De Apple Watch Series 4 is verkrijgbaar in de afmetingen van 40 mm of 44mm.

Spatwater- en waterdicht

De Apple Watch Series 4 is bestendig tegen water en daarom ideaal voor mensen die ook actief watersport beoefenen.

Bekijk ook andere refurbished Apple Watch varianten

In ons ruime assortiment van refurbished Apple Watches vind je naast de Apple Watch Series 4 ook de Series 5 maar ook de Series 3. Bekijk hier alle Refurbished Apple Watches.