Refurbished Apple Watch Ultra

Waarom Refurbished.be?

Online een Apple Watch Ultra kopen

De Apple Watch Ultra ziet er robuuster uit dan ooit en is een stoer model met vele functies. Een leuke toevoeging is de extra grote scherm van de Apple Watch Ultra. De Apple Watch Ultra heeft namelijk een scherm van 49mm. Ideaal om alles in één opslag te kunnen zien. Maak gebruik van de ECG-sensor en de hartslagmeter om je hartritme bij te houden en onregelmatigheden te ontdekken. Met de bloedsaturatiemeter meet je het zuurstofpercentage in je bloed. Ben je iemand die graag alles in de gaten houdt? Dan is de Apple Watch Ultra ideaal voor jou. Deze Apple Watch heeft ook een valdetectie. De Apple Watch Ultra schakelt automatisch hulpdiensten in bij een harde klap. Daarnaast is de horlogekast waterdicht en gemaakt van stevig titanium. De Apple Watch Ultra is uitermate geschikt voor extreme sporten en watersport. De batterij van de Apple Watch Ultra kan tot wel 36 uur. Dat betekent extra genieten van je Apple Watch. Daarnaast heeft de Apple Watch Ultra een always-on Retina display. Perfect voor de gebruiker die graag altijd op de hoogte wil blijven van zijn tijd. Kies voor een refurbished Apple Watch Ultra en profiteer van vele voordelen. Een refurbished Apple Watch is goedkoper dan een nieuwe Apple Watch in de winkel. Dat betekent dat je euro’s kunt besparen om andere leuke accessoires te kopen!

Voordelen refurbished Apple Watch Ultra

+ Een uniek design met vele functies
+ Lange batterijduur tot wel 36 uur
+ Een stevige titanium kast die ook nog eens waterdicht is
+ Een groot beeldscherm van 49mm
+ Goedkoper dan een nieuwe Apple Watch Ultra in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Apple Watch Ultra

  • ✓ Een refurbished Apple Watch Ultra is zo goed als nieuw
  • ✓ Een refurbished Apple Watch Ultra is uitvoerig gecontroleerd door experts
  • ✓ De refurbished iPhone 14 Pro is een duurzame keuze
  • ✓ Een refurbished Apple Watch Ultra is een duurzame keuze
  • ✓ 3 jaar garantie bij je aankoop

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.be kun je altijd profiteren van 3 jaar garantie. Op deze manier kun je met een gerust hart gebruik maken van je smartphone. Een refurbished Apple Watch Ultra wordt gecontroleerd op meer dan 50 punten door onze professionals. Tijdens de controle wordt er gecontroleerd op eventuele defecten en worden er onderdelen vervangen mocht dit nodig zijn. Op deze manier kunnen we je zekerheid bieden op je aankoop!

Koop je Apple Watch Ultra bij refurbished.be

Bij refurbished.be ben je altijd voorzien van een goed werkend product. Daarnaast help je ook het milieu een handje mee. Bij het produceren van elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij. Kies je voor refurbished dan zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2-uitstoot. Ben je op zoek naar een Apple Watch met minder functies of een Apple Watch met een kleinere scherm? Bekijk onze volledige Apple Watches assortiment om jouw favoriet te vinden. Naast Apple Watches hebben wij ook een groot assortiment in iPhones, Macbooks en iPads. Heb je vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Twijfel je nog?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 20:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.be.