Refurbished Apple Watch series 5

Apple Watch Series 5 | 44mm | Aluminium Case Zilver | Wit sportbandje | GPS | WiFi + 4G
€ 237,00 € 479,00
Morgen verzonden
Apple Watch Series 5 | 44mm | Aluminium Case Spacegrijs | Zwart sportbandje | GPS | WiFi + 4G
€ 237,00 € 545,00
Morgen verzonden
Apple Watch Series 5 | 44mm | Aluminium Case Zilver | Wit sportbandje | GPS | WiFi
€ 237,00 € 549,00
Morgen verzonden
1–3 (3)1

Waarom Refurbished.be?

Koop online een refurbished Apple Watch Series 5

De refurbished Apple Watch Series 5 heeft hetzelfde design als de Series 4 behouden en beschikt nu over een scherm wat altijd aan staat. Met een ingebouwde kompas functie en ontzettend veel gezondheidsfuncties blijft de Apple Watch een verlengstuk van je iPhone met als doel je bijstaan in een actiever leven.

De Apple Watch 5 is in september van 2019 uitgebracht en naast het scherm dat nu altijd aan staat is er weinig veranderd in vergelijking met de Series 4. Deze nieuwe functie gaat trouwens niet ten koste van de batterij. Apple zegt zelfs dat de batterij langer meegaat dan de Series 4 zelfs al staat het scherm altijd aan.

Apple blijft voortbouwen op het randloze design van de Series 4 waardoor teksten makkelijker te lezen zijn en je gemakkelijker kunt navigeren. Met de Series 5 kun je merken dat Apple zich steeds meer richt op het verbeteren van de gezondheidsfuncties. Zo beschikt de Series 5 over een Decibelmeter die je automatisch waarschuwt als je omgevingsgeluid te hard is en er een kans is dat je gehoorbeschadiging oploopt. De valdetectie is verbeterd en kunt nu ook zelf de meldkamer bereiken door de knop aan de zijkant lang ingedrukt te houden.

Voordelen refurbished Apple Watch Series 5

+ Keuze tussen 40mm & 44mm beeldscherm
+ GPS, stappenteller, hartslagmeter en nog veel meer
+ OLED-display met 368 x 448 px resolutie
+ Verbeterde valdetectie helpt je bij een ongeval.
+ Goedkoper dan een nieuwe Apple Watch Series 5 in de winkel
+ watchOS 7 verbeterd alles

Kwaliteit van een refurbished Apple Watch Series 5

✓ Beeldscherm en bandje is zo goed als nieuw
✓ Geen tot weinig gebruikssporen op de behuizing
✓ Wordt standaard verstrekt met datakabel
✓ In duurzame verpakking geleverd
✓ 3 jaar garantie
✓ Nauwkeurig gecontroleerd en geüpdatet naar de nieuwste software

Een Apple Watch Series 5 zo goed als nieuw

Een refurbished Apple Watch Series 5 is een geweldige keuze als je niet alleen een actief leven wilt maar ook als je gezonder en veiliger wilt leven. Met de Decibelmeter krijg je nu automatisch de melding als je een kans loopt op gehoorschade door het geluid in je omgeving. Met het ingebouwde kompas zien je ook altijd in de goede richting loopt.

Door de Apple Watch Series 5 refurbished aan te schaffen doe je hier als klant alleen maar voordeel mee. Een refurbished Series 5 heeft namelijk een lagere prijs dan een nieuw exemplaar, hierdoor bespaar je gemakkelijk enkele honderden euro’s. Alle refurbished Apple Watches worden grondig gecontroleerd, gerepareerd en grondig schoongemaakt. Heeft u verdere vragen? Dan kunt u altijd terecht bij onze klantenservice en bij uw aankoop bij ons geniet u ook van 3 jaar garantie.

Handig om te weten over de Apple Watch Series 5

Heb je een iPhone en wil je niet alleen een fitnesshorloge maar eigenlijk ook een smartwatch, dan is de Apple Watch Series 5 de enige keuze. En zo slecht is dat helemaal niet, met alle functionaliteiten en verbeteringen zal de Apple Watch ieder jaar meer de horlogemarkt domineren. De Series 5 is een verlenging van je telefoon en biedt je de mogelijkheid om notificaties te lezen en berichten te versturen met een draai van je pols. De Series 5 denkt ook aan je gezondheid en heeft onder andere een Decibelmeter waardoor jij een melding krijgt als je mogelijk geluids schade kan oplopen in je huidige omgeving.

Naast de Apple Watch Series 5 hebben wij ook de Series 3 en Series 4 bij ons in de webshop. Door ons ruime assortiment te bekijken blijft u altijd op de hoogte van de best deals. Wij raden dit ook absoluut aan omdat ons assortiment blijft groeien. Als er verdere vragen zijn kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

WatchOS 7

Met watchOS 7 is jouw series 5 echt een verlenging van je iPhone. Ontvang notificaties en hou telefoongesprekken terwijl je iPhone lekker in je zak blijft zitten.

3 prachtige kleuren

De refurbished Apple Watch Series 5 is net zo elegant als zijn voorganger en is leverbaar in de kleuren: zilver, zwart en goud.

Verbeterde sensoren

De Apple Watch Series 5 is uitgerust met nog betere sensoren waardoor hij nog accurater je work-outs kunt meten en kun je ook je meters vol dansen.

40 of 44mm

De Apple Watch Series 5 is verkrijgbaar in de afmetingen van 40 mm of 44mm.

Spatwater- en waterdicht

De Apple Watch Series 5 is bestendig tegen water en daarom ideaal voor mensen die ook actief watersport beoefenen.

Bekijk ook andere refurbished Apple Watch varianten

In ons ruime assortiment van refurbished Apple Watches vind je naast de Apple Watch Series 5 ook de Series 4 maar ook de Series 3. Bekijk hier alle Refurbished Apple Watches.