Keurmerk Refurbished

Op Refurbished.nl beschikken we over een hoop diverse refurbished producten van Apple. Zo kunt u bij ons terecht voor een refurbished iPhone, maar we hebben ook iPads en Macbooks in ons assortiment. Naast Apple hebben we ook verschillende type Galaxy smartphones van Samsung in de aanbieding. Het gaat bij deze producten om de refurbished versie. Dit wil zeggen dat de producten na gebruik worden gecontroleerd, zo nodig gerepareerd en opnieuw worden aangeboden voor hergebruik. Wij hebben producten van diverse refurbished keurmerken, in verschillende gradaties en condities, maar altijd met een hoge kwaliteitsnorm.

Wat zijn refurbished keurmerken?

Refurbished producten bestaan uit tweedehands producten, producten die retour zijn gestuurd of de restvoorraad die wordt opgekocht. Deze producten worden vervolgens gereviseerd. Er zijn inmiddels diverse refurbishment specialisten die een eigen merk zijn begonnen dat dient als een soort keurmerk. Het specifieke keurmerk staat voor een bepaalde kwaliteitscontrole en correcte garantieafhandeling.

Uneto-VNI Techniek Nederland

Bij Refurbished.nl zagen wij al snel dat er noodzaak was voor een refurbished keurmerk. Om die reden bestaat ons aanbod uit de beste refurbished merken wat is vertaald naar een duidelijk conditie-systeem. Dit systeem rangschikt de kwaliteit van de producten aan de hand van 3, 4 of 5 sterren waarbij 5 sterren de beste kwaliteit is. Naast de merken zelf is ook de overheidsorganisatie Uneto-VNI begonnen met het inrichten van een standaard voor de refurbished markt en is er een refurbished keurmerk gelanceerd.

Voordeel keurmerken op Refurbished.nl

Wij als refurbished specialist willen het best mogelijke aanbod creëren. Omdat refurbished producten over het algemeen in diverse gradaties en condities verkrijgbaar zijn en elke aanbieder zegt dat zijn producten het beste zijn zie je als consument door de bomen het bos niet meer. Dit hebben wij vereenvoudigd en het kiezen voor een refurbished keurmerk levert de volgende voordelen op:

  • Op refurbished.nl vind je diverse electronica van diverse keurmerken.

  • Deze keurmerken zijn gespecialiseerd in het op- en inkopen van gebruikte  elektronica.

  • Wij en onze partners zijn gespecialiseerd in refurbishment.

  • Alle refurbished producten zijn technisch gecontroleerd en 100% functioneel.

  • Deze keurmerken worden door ons gecontroleerd, zodat jij dat niet meer hoeft te doen.

 


 

Lees hier alles over onze keurmerken
Benieuwd welke keurmerken verkrijgbaar zijn op refurbished.nl? Lees verder door hier te klikken of druk op de knop hieronder.

Meer lezen over onze keurmerken

 


 

Meer weten over onze productcondities?
Als je meer wilt weten over de specifieke productcondities en keurmerken die wij aanbieden klik dan hier of op de knop hieronder.

Meer lezen over onze productcondities