Leveringsinformatie

Levering uit voorraad

Alle producten die op onze website bestelbaar zijn worden direct uit voorraad geleverd. Dit is een voordeel! Zo kun je nooit achteraf teleurgesteld zijn over een lange levertijd en voorkomen we dat een product achteraf toch niet leverbaar blijkt te zijn. Wij leveren in Nederland & België op maandag t/m zaterdag.

Bestelt u ná 21:30 dan wordt uw bestelling automatisch de volgende dag in behandeling genomen en verzonden. Dit betekent dat u 1 werkdag later uw bestelling ontvangt dan wanneer u vóór 21:30 bestelt.

Gratis verzending in Nederland

Je bestelling wordt veilig en snel via DPD aangetekend en verzekerd geleverd.

Aangetekende pakketten kunnen alleen in ontvangst genomen worden op het adres van de geadresseerde. Als je de eerste keer niet thuis bent probeert DPD het de volgende werkdag (ma t/m za) opnieuw. Na de tweede afleverpoging kun je het pakket afhalen op het dichtstbijzijnde DPD servicepunt.

Voorafgaand aan de levering ontvang je een Track & Trace code om het pakket mee te volgen.

Gratis verzending naar België

Wij versturen óók naar onze Belgische klanten. Dit doen wij veilig en snel met DPD als verzekerd aangetekend pakket.

Doorgaans levert DPD de volgende werkdag in België. Het kan wel voorkomen dat een levering 2-3 werkdagen duurt. Dit is afhankelijk van waar u in België woont. Exactere informatie kunt u navragen bij DPD.

Ook ontvang je een Track & Trace code om het pakket te traceren.

Verzending na ontvangst van betaling

De levertijd geldt vanaf ontvangst van betaling. Een bankbetaling kan tot 3 werkdagen duren voor verwerking, via PayPal kan een bankbetaling tot 10 werkdagen duren. Betaal je via iDeal, Creditcard of PayPal Saldo/Creditcard dan wordt je betaling direct verwerkt.