Refurbished MacBook 12-inch

Waarom Refurbished.be?

Refurbished MacBook 12-inch

De MacBook 12-inch is de dunste MacBook die Apple ooit heeft gemaakt. Deze MacBook is verkrijgbaar met 256 GB opslag en 512 GB opslag. Hierdoor is deze MacBook in staat om veel grote bestanden, foto’s en video’s op te slaan. Doordat de MacBook 12-inch nog lichter is dan de voorgaande MacBooks is het een uitermate geschikt model om overal mee naartoe te nemen. Met het gewicht van slechts 900 gram zul je deze MacBook niet snel gaan voelen!

De voordelen van een refurbished MacBook 12-inch

Vaak wordt er bespaard op de performance van een laptop wanneer hij licht en dun moet zijn, maar dit is hier zeker niet het geval. De MacBook 12-inch is een krachtige, dunne en lichte MacBook die geen moeite heeft met het draaien van verschillende applicaties tegelijk. Daarnaast start deze MacBook razendsnel op, en zal je nooit lang moeten wachten om aan het werk te gaan. De batterij van de MacBook 12-inch gaat tot 9 uur, waardoor je niet altijd je oplader hoeft mee te nemen. Het vernieuwde Retina beeldscherm zorgt voor een scherpe schermweergave van films en foto’s. Daarnaast heeft Apple een nieuw toetsenbord ontworpen voor deze generatie MacBooks. Dit flinterdunne toetsenbord zorgt ervoor dat je nog nauwkeuriger kunt typen!

Voordelen refurbished MacBook 12-inch

+ De lichtste MacBook ooit gemaakt
+ De perfecte MacBook voor alledaagse werkzaamheden
+ Een uitstekende batterijduur
+ Keuze tussen 256 GB en 512 GB
+ Goedkoper dan een nieuwe MacBook 12-inch in de winkel

Kwaliteit van een refurbished MacBook 12-inch

  • ✓ De MacBook 12-inch is zo goed als nieuw
  • ✓ De refurbished MacBook 12-inch is uitvoerig gecontroleerd door experts
  • ✓ De MacBook 12-inch werkt goed samen met een iPhone of iPad
  • ✓ 3 jaar garantie!
  • ✓ Voorzien van de nieuwste software

De refurbished MacBook 12-inch als reisgenoot

Wanneer je vaak onderweg bent, of je laptop graag meeneemt naar school of werk ben je opzoek naar een lichte en compacte laptop. De MacBook 12-inch voldoet volledig aan deze eisen door het nieuwe slimme design. Ieder onderdeel is opnieuw ontworpen en van iedere millimeter ruimte is slim gebruik gemaakt. De batterij is aangepast naar 3 dunne lagen die in de behuizing verwerkt zijn, het toetsenbord zit over de gehele breedte waardoor je niet meer hoeft te priegelen op kleine toetsen. De MacBook 12-inch heeft wel maar 1 usb c aansluiting, waardoor het aansluiten van meerdere beeldschermen niet mogelijk is.

Geruisloos werken

De MacBook 12-inch is gemaakt om geruisloos te werken. Doordat de processor slechts gebruik maakt van 5 watt komt er minder warmte vrij. Een ingebouwde ventilator die soms geluid kan maken is daardoor overbodig geworden! Om de warmte gemakkelijk af te kunnen voeren is er in het moederbord een speciale grafietplaat geplaatst. Hierdoor hoor je de MacBook nooit, ook niet als je hard aan het werk bent.

De refurbished MacBook 12-inch is gebruiksvriendelijk

Als Apple ergens om bekend staat is het wel de gebruiksvriendelijkheid van hun producten. De MacBook 12-inch is net als zijn voorgangers voorzien van MacOS software. Deze software zorgt ervoor dat de MacBook eenvoudig te besturen is, ook wanneer je niet bekend bent met Apple producten. Ben je al in het bezit van een refurbished iPhone of iPad? Dan kun je deze apparaten gemakkelijk koppelen aan een refurbished MacBook 12-inch. Op deze manier kun je gemakkelijk bestanden delen of een backup maken!

Een prachtig Retina beeldscherm

De refurbished MacBook 12-inch is voorzien van een prachtig Retina beeldscherm van 2304 x 1440 pixels. De miljoenen kleuren komen tot leven in het beeldscherm waardoor films kijken nog leuker wordt. Dit zorgt er gelukkig niet voor dat de batterij sneller leeg gaat, want deze MacBook is voorzien van een energiezuinig led-paneel.

Koop je nieuwe laptop bij refurbished.be

Wanneer je opzoek bent naar een refurbished MacBook 12-inch ben je bij ons aan het juiste adres. Je bespaart gemakkelijk honderden euro’s bij aanschaf van een MacBook en ontvangt standaard 3 jaar garantie! Vergelijk en bestel gemakkelijk op onze site! Bekijk ons brede assortiment aan MacBooks en kies de MacBook die het beste bij jou past. Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op.