Refurbished Galaxy Z Fold4

Uitverkocht

Tijdelijk geen voorraad

Waarom Refurbished.be?

Online een refurbished Galaxy Z Fold4 kopen

Ben je op zoek naar een goede deal voor de Galaxy Z Fold4? Dan ben je bij refurbished.be aan het juiste adres. De refurbished Galaxy Z Fold4 kun je gemakkelijk gebruiken als tablet of smartphone. Dankzij de Infinity Flex Display heb je een 7,6 inch beeldscherm waarbij je elk klein detail perfect kunt zien. Met de Nightography maak je de mooiste foto’s en video’s in het donker. Bewerk deze foto’s en video’s op de extra grote beeldscherm en creëer prachtige beelden. De refurbished Galaxy Z Fold4 is ideaal voor gamers of gebruikers die een liefhebber zijn van grote beeldschermen. Ook is de refurbished Galaxy Z Fold4 waterbestendig. Dankzij de krachtige processor is deze smartphone extra snel. Kies voor de refurbished Galaxy Z Fold4 en geniet van alle voordelen die je krijgt bij refurbished.be

Voordelen refurbished Galaxy Z Fold4

+ Een extra grote beeldscherm. Bij het openklappen is het scherm 7,6 inch
+ Nightocraphy voor mooie foto’s en video’s in het donker
+ Krachtige processor die geschikt is voor zware apps en games
+ Goedkoper dan een nieuwe Galaxy Z Fold4 in de winkel <

Kwaliteit van een refurbished Galaxy Z Fold4

✓ Een refurbished Galaxy Z Fold4 is zo goed als nieuw
✓ Een refurbished Galaxy Z Fold4 is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished Z Fold4 is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.be heb je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast worden de producten bij refurbished.be gecontroleerd door professionals op meer dan 50 punten. Er wordt gekeken naar onder andere het scherm, batterij en besturingssysteem. Op deze manier heb je altijd een goed werkend product ook na je aankoop. De refurbished Galaxy Z Fold4 wordt schoon opgeleverd.

Koop je refurbished Galaxy Z Fold4 bij refurbished.be

Een refurbished Galaxy Z Fold4 is niet alleen goedkoper dan een nieuwe Galaxy Z Fold4 in de winkel. Maar ook nog een beter voor het milieu. Bij het produceren van nieuwe elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Koop je Galaxy Z Fold4 bij refurbished.be, dan zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2-uitstoot. Zo zorgen we samen voor een groenere toekomst! Bij refurbished.be profiteer je altijd van gratis verzending en 3 jaar garantie op je aankoop. refurbished.be heeft een groot assortiment in diverse merken, zoals Samsung en Dell. Bekijk ons assortiment op refurbished.be. Heb je vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.be.