Refurbished Gaming

Nintendo Switch Console | 32GB | Grijs
€ 367,00
Morgen verzonden
Playstation 5 | 825GB | 1 controller inbegrepen
€ 429,00 € 600,00
Morgen verzonden
1–3 (3)1

Waarom Refurbished.be?

Refurbished gaming bij refurbished.be

Gamen is een zeer dure hobby en er is ook genoeg keuze. Wil je namelijk een refurbished Playstation, Xbox of Nintendo console kopen? Dan moet je wel weten wat voor games je erop kunt spelen, hoeveel opslag die heeft, hoeveel geluid die maakt en zo zijn er nog tal van redenen die je aankoop kunnen beïnvloeden. Maar door de grote keuze weten we ook zeker dat er voor iedereen de juiste console is die past bij alle behoeften en wensen. Daarnaast geldt op iedere aankoop een garantietermijn van 3 jaar! Zo ben je verzekerd van kwaliteit en doe jij een verstandige aankoop voor je portemonnee en het milieu.

Wat is het verschil tussen de spelconsoles

Als je eenmaal besloten hebt dat je een gameconsole wilt kopen, moet je vervolgens nog de keuze maken welke het specifiek gaat worden. Met alle verschillende versies is dat nog een lastige opdracht. Wij helpen je graag bij deze keuze en gaan het in detail hebben over de volgende refurbished gameconsoles:

  • PlayStation 4
  • PlayStation 3
  • Xbox One

Een refurbished PlayStation 4

De Playstation 4 is de meest verkochte gameconsole in Europa en dat is met een goede reden. Op een Playstation 4 speel je veel exclusieve games zoals God of War, Days Gone, Uncharted en nog veel meer. Ook populaire games zoals GTA, Red Dead Redemption en de nieuwste Call of Duty kun je zonder problemen afspelen op de Playstation 4. Maar de Playstation 4 is ook een prima media apparaat. Zo kun je apps zoals Netflix en Disney Plus eenvoudig installeren op je Playstation en kijk je alle nieuwste shows in prachtige kwaliteit. Het is wel belangrijk om te kijken naar de opslagruimte als je jouw Playstation 4 gaat kopen. De spellen die je kunt spelen zullen veel geheugen in beslag nemen en dan is het zeer belangrijk om de juiste keuze te maken tussen een Playstation met 500 GB of 1TB aan opslagruimte.

Of toch een Playstation 3

Naast de Playstation 4 biedt refurbished.be ook de mogelijkheid om een ouder model aan te schaffen. Als het je niet uitmaakt dat je niet de nieuwste games kunt spelen dan is een refurbished Playstation 3 een goed alternatief voor jou. Bij refurbished.be hebben we de Playstation 3 slim en ook Super slim editie. Deze zijn even krachtig als de standaard Playstation 3, maar zijn kleiner in formaat en gebruiken minder stroom. Let ook bij de Playstation 3 op de hoeveelheid opslagruimte die je kunt krijgen. Het verschil is best groot en zo kun je een minimum van 60 GB krijgen tot een max van 500 GB. Dit lijkt in vergelijking met de Playstation 4 wat aan de lage kant, maar vergeet niet, de games van toen namen veel minder ruimte in beslag. Bekijk de diverse modellen van Playstation en kies jouw favoriet!

Of misschien een Refurbished Xbox kopen?

Naast de Playstation van Sony heb je ook de gameconsole van Microsoft, namelijk de Xbox. Bij refurbished.be hebben we de Xbox One ter beschikking. Net als bij Playstation heb je bij de Xbox One verschillende varianten. Zo heb je de Xbox One S en Xbox One X. Let wel op dat de Xbox One groter is en dus meer ruimte in beslag zult nemen, als je niet zoveel ruimte hebt kun je daarom beter voor een Playstation Slim of een Xbox One S gaan. Je raadt het al, de S staat in dit geval voor Slim. De Xbox One S is niet alleen kleiner, maar heeft ook de mogelijkheid om gebruik te maken van opslaan in de cloud en geeft je digitaal toegang tot al jouw games.

Een refurbished Nintendo

Nu we de twee grote spelers gehad hebben is het tijd om het te hebben over de laatste grote speler in de markt, Nintendo! Er wordt veel gedacht dat dit een console voor kinderen is, en hoewel het klopt dat de games zeer kleurrijk en speels zijn, is niks minder waar. Met een Nintendo Console in huis weet je dat iedere leeftijd zich zal vermaken. Een refurbished Nintendo Switch neem je de games met gemak met je mee. Zo kun game je niet alleen voor je televisie, maar ook in de auto of in de trein. De Nintendo consoles zijn ook geweldig voor als je graag op de bank met vrienden een spelletje wilt spelen.

Welke console past bij jou?

Er is voor iedereen wel een console die past bij zijn of haar wensen, maar dat maakt de keuze niet minder lastig. Voor de echte sociale gamer die graag met vrienden op de bank een spelletje doe is een console van Nintendo een echte aanrader. Bij de Xbox en Playstation hangt het af van de exclusieve spellen die zij aanbieden. Op de Xbox kun je namelijk alleen maar Halo spelen terwijl je op de Playstation enkel toegang hebt tot God of War om wat voorbeelden te noemen.