Refurbished Galaxy Xcover 4

Samsung Galaxy Xcover 4 (2017) 16GB zwart
€ 57,00 € 271,00
Morgen verzonden
1–1 (1)1

Waarom Refurbished.be?

Online een refurbished Galaxy Xcover 4 kopen

Bij refurbished.be vind jij jouw voordelige Galaxy Xcover 4. De Galaxy Xcover 4 is een model van de Xcover collectie. Deze smartphones zijn robuuste betaalbare Samsung smartphones die wel tegen een stootje kunnen en overleeft een val van anderhalf meter. De Galaxy Xcover 4 loopt sinds de release op Android 7.0 Nougat. Daarnaast heeft de Galaxy Xcover 4 een 13 megapixel waarbij je prima foto’s kan maken. Bij refurbished.be profiteer je niet alleen van een voordelige prijs maar ook van de premium kwaliteit. Maak zelf de keuze voor welke conditie je gaat. Wil je gaan voor een smartphone die zo ’Goed is als nieuw’ of juist meer ‘Licht gebruikt’. Voor iedere portemonnee is er een Refurbished Galaxy Xcover 4.

Voordelen refurbished Galaxy Xcover 4

+ Extreem stevig en kan tegen een stootje
+ Loopt op Android 7.0 Nougat
+ Stof- en Waterbestendige behuizing
+ Goedkoper dan een nieuwe Galaxy Xcover 4 in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Galaxy Xcover 4

✓ Een refurbished Galaxy Xcover 4 is zo goed als nieuw
✓Een refurbished Galaxy Xcover 4 is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ Een refurbished Galaxy Xcover 4 is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.be heb je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast worden de producten bij refurbished.be gecontroleerd door professionals op meer dan 50 punten. Er wordt gekeken naar onder andere het scherm, batterij en besturingssysteem. Op deze manier heb je altijd een goed werkend product ook na je aankoop. De refurbished Galaxy Xcover 4 wordt schoon opgeleverd.

Koop je refurbished Galaxy Xcover 4 bij refurbished.be

Ben je op zoek naar een goede deal? Dan is de refurbished Galaxy Xcover 4 ideaal voor jou. Een refurbished Galaxy Xcover 4 is niet alleen goedkoper dan nieuw. Maar ook nog eens beter voor het milieu. Ga je voor een refurbished Galaxy Xcover 4 dan zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2 uitstoot. Daarnaast profiteer je van 3 jaar garantie en gratis verzending. refurbished.be heeft een groot assortiment in refurbished elektronica zoals, tablets en laptops in diverse merken. Bekijk onze brede assortiment op refurbished.be. Als je vragen hebt of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.be.