Telefoonhoesjes

Waarom Refurbished.be?

Een telefoonhoesje kopen?

Telefoonhoesjes beschermen je telefoon tegen krassen, beschadigingen en vuil. Een telefoonhoesje is handig om aan te schaffen op het moment dat je een nieuwe telefoon hebt, omdat je niet wilt dat die telefoon kapot gaat. Wanneer je de nieuwe telefoon vaak in je broekzak, tas of jaszak vervoert kan het zijn dat er snel vuil in komt of slijtage sneller optreed. Wanneer je gebruik maakt van een goed telefoonhoesje zul je hier minder last van hebben. Je hebt verschillende soorten hoesjes, van hardcases tot softcases. Naast het feit dat een telefoonhoesje de maximale bescherming biedt zorgt het er ook voor dat je telefoon er mooier uitziet.

Waarom een telefoonhoesje kopen voor jouw refurbished telefoon?

Heb je net een refurbished telefoon aangeschaft? Dan is het handig om daar direct een telefoonhoesje voor aan te schaffen. Je wilt natuurlijk niet dat jouw refurbished telefoon kapot gaat door valschade, stoten of vuil. Omdat jouw refurbished telefoon net uitvoerig gecontroleerd is door professionals wil je de telefoon natuurlijk optimaal kunnen beschermen. Met het juiste telefoonhoesje kun je veel van deze schade beperken, en zorg je ervoor dat vuil niet in je telefoon terecht komt.

Een toevoeging op iedere refurbished telefoon

Een telefoonhoesje op jouw refurbished telefoon kan zorgen voor een luxe, persoonlijke uitstraling. Bij het uitkiezen van een telefoonhoesje kun je zelf bepalen of je een felle kleur, leuk printje of zakelijke uitstraling wilt. Zo is een telefoonhoesje een leuke en multifunctionele toevoeging voor iedere refurbished telefoon. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere telefoonhoesjes te bestellen als je bijvoorbeeld op werk een zakelijk hoesje wilt en thuis liever een leuk printje wilt hebben.

Over refurbished.be

refurbished.be is voor een circulaire economie en draagt hieraan bij door alleen refurbished elektronica aan te bieden. Door het kiezen van refurbished producten worden er grondstoffen bespaart. In een wereld die steeds meer overbevolkt raakt, is het van belang dat er rekening wordt gehouden met hoe we omgaan met de grondstoffen. Dankzij refurbished producten wordt de CO2 uitstoot met miljoenen kilo's verminderd. Het kiezen van refurbished producten is dus goed voor het milieu en goed voor je portemonnee.