Refurbished Galaxy A40

Samsung Galaxy A40 64GB Zwart
€ 92,00 € 299,00
Morgen verzonden
1–1 (1)1

Waarom Refurbished.be?

Koop online een refurbished Galaxy A40

De Galaxy A40 is ideaal als je twee simkaarten in wilt plaatsen en een geheugenkaart. Ben je op zoek naar een budget Samsung smartphone die meer te bieden heeft dan de gewoonlijke budget smartphones. Dan is de refurbished Galaxy A40 perfect voor jou. De design van de refurbished Galaxy A40 is compact en heeft dunne schermranden. Dankzij de dunne schermen lijkt de 5,9 inch beeldscherm groter. De refurbished Galaxy A40 is verkrijgbaar in diverse kleuren. Bij refurbished.be maak je zelf de keus in welke conditie jij jouw refurbished Galaxy A40 wilt. Ga je voor een smartphone die ‘Zo goed is als nieuw’ of ‘Licht gebruikt’. Zo is er een refurbished Galaxy A40 voor elke portemonnee.

Voordelen refurbished Galaxy A40

+ Plaats voor 2 simkaarten en 1 geheugenkaart
+ Compacte design en dunne randen
+ Verkrijgbaar in diverse kleuren
+ Goedkoper dan een nieuwe Galaxy A40 in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Galaxy A40

✓Een refurbished Galaxy A40 is zo goed als nieuw
✓In duurzame verpakking geleverd
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop
✓ Nauwkeurig gecontroleerd en geüpdatet naar de nieuwste software

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.be heb je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast worden de producten bij refurbished.be gecontroleerd door professionals op meer dan 50 punten. Er wordt gekeken naar onder andere het scherm, batterij en besturingssysteem. Op deze manier heb je altijd een goed werkend product ook na je aankoop. De refurbished Galaxy A40 wordt schoon opgeleverd.

Koop je refurbished Galaxy A40 bij refurbished.be

De refurbished Galaxy A40 is voordelige bij refurbished.be dan nieuw in de winkel. Bij refurbished.be krijg je ook nog eens 3 jaar garantie bij jouw aankoop en daarnaast is er altijd gratis verzending. Een Refurbished Galaxy A40 is niet alleen beter voor je portemonnee maar ook beter voor het milieu. Bij het produceren van nieuwe elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Door te kiezen voor een refurbished product zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2 uitstoot. refurbished.be heeft een groot assortiment in refurbished apparaten en diverse merken. Denk hierbij aan merken zoals, Nokia, Huawei en Dell. Bekijk onze brede assortiment op refurbished.be. Als je vragen hebt of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.be.