Refurbished HP

Waarom Refurbished.be?

HP Laptop kopen?

Bent u opzoek naar een laptop met kwaliteit en waar u weer een aantal jaar mee vooruit kan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast Dell en Lenovo hebben wij ook prachtige HP laptops in ons assortiment. HP is al vele jaren actief op het gebied van laptops en andere apparatuur. Met een laptop van HP bent u verzekerd van kwaliteit en is deze uiterst geschikt voor zowel privé als zakelijk gebruik.

De voordelen van een refurbished HP laptop

Eén van de nadelen van het kopen van een tweedehands laptop is dat u vaak geen garantie meer heeft op het product en u ook onzeker bent over de interne staat van de laptop. Bij refurbished.be nemen wij die twijfels weg door onze refurbished laptops goedkoper aan te bieden dan een gloednieuwe laptop. Al onze refurbished laptops worden voor verkoop ook gecontroleerd door experts waarbij ze gecontroleerd worden op meer dan 50 punten en ook grondig worden schoongemaakt. Als bij deze controle defecte onderdelen aangetroffen worden dan worden deze gerepareerd of soms zelfs compleet vervangen. Door een oude, maar technisch kwalitatieve laptop een tweede leven te geven ben je niet alleen goed bezig voor je portemonnee maar ook voor het milieu. Samenvattend zijn dat de volgende voordelen:

Voordelen refurbished HP laptop

+ Keuze tussen 12 en 14 inch beeldschermen
+ Een krachtige HP laptop
+ Perfect voor privé of zakelijk gebruik
+ Goedkoper dan een nieuwe HP laptop in de winkel

Kwaliteit van een refurbished HP laptop

✓ De HP laptop is zo goed als nieuw
✓ De refurbished HP is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ De HP laptop is een duurzame keuze
✓ 3 jaar garantie!
✓ Voorzien van de nieuwste software

Een refurbished HP laptop is duurzaam

Een refurbished laptop is een laptop die al een vorige eigenaar heeft gehad of afkomstig is uit het bedrijfsleven. Daar is de doorloop van laptops groot en worden ze vaak slechts een aantal jaar gebruikt voordat ze de deur uit worden gedaan. Deze laptops zijn nog in uitstekende staat en worden vervolgens opgekocht door verschillende leveranciers. Door de laptops te voorzien van een grondig controle benutten wij de lange levensduur van laptops zoals deze HP laptops. Door deze laptops te voorzien van een tweede leven draag je ook nog eens bij aan het behoud van ons milieu. Als je dus kiest voor een Refurbished HP laptop ben je duurzaam bezig.

Koop je nieuwe HP laptop bij refurbished.be

Dus ben je op zoek naar een HP laptop, maar wil je daar niet de volle prijs voor betalen? Dan zit je hier bij refurbished.be precies. Bestellen gaat eenvoudig via onze webshop en wij bieden gratis verzending, gratis retour en ook een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Zo bent u als klant verzekerd en van kwaliteit. U bent ook welkom om onze webshop verder te bekijken. Naast HP laptops hebben wij ook laptops van het merk Dell en Lenovo. Daarnaast hebben wij ook vele Macbooks in voorraad en bieden wij ook andere Apple producten aan als iPhones en iPads. Als u vragen heeft of als er iets onduidelijk is dan kunt u gerust contact met ons opnemen!