Refurbished iPad Pro 12.9 (2018)

€ 785,00 € 1.289,00
Op voorraad

De refurbished iPad pro 12.9 2018

De nieuwste tablet van Apple ziet er weer fraai uit met het scherm van rand tot rand en het dunne vernieuwde design. Uiteraard ziet ook het scherm er weer fantastisch uit. Het nieuwe Liquid Retina-display zorgt namelijk voor een fantastische ervaring dankzij de levensechte kleuren en haarscherpe lijnen. Deze nieuwe iPad Pro komt echter ook met wat totaal nieuwe features. Namelijk:

  • Het is nu mogelijk om gebruik te maken van Face ID waardoor jij met je gezicht jouw tablet kunt ontgrendelen.
  • De tablet is nóg dunner dan de vorige en weegt nog exact 631 gram.
  • Met de super snelle A12X Bionic chip is deze tablet klaar voor elke uitdaging.
  • De tweede generatie van de Apple Pencil is een fijne upgrade. Met de handige magneten klik je de pencil eenvoudig vast aan de zijkant van je iPad.

Geschikt voor ontwerpers

De iPad Pro 12.9 is zeer geschikt voor gebruik op kantoor. De batterij gaat maar liefst 10 uur mee. Bij een normale werkdag van 8 uur hoef je dit performance monster dus geen één keer aan de lader te leggen. Daarnaast is de iPad voorzien van Bluetooth 5.0, waardoor eenvoudig connectie kan worden gemaakt met apparaten van bijvoorbeeld collega’s. Je productiviteit kan dus een flinke boost krijgen dankzij deze fantastische tablet.

Verschillende versies

Uiteraard is ook de iPad Pro 12.9 verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. De iPad is verkrijgbaar met 64, 265, 512 en 1024 GB aan opslagruimte. Daarnaast kun je kiezen uit de kleuren Zilver en Spacegrijs.