Refurbished Galaxy S21 Plus

Samsung Galaxy S21+ 5G 256GB Zwart
€ 521,65 € 1.149,00
Morgen verzonden
Samsung Galaxy S21+ 5G 256GB Paars
€ 521,65 € 1.149,00
Morgen verzonden
Samsung Galaxy S21+ 5G 128GB Zwart
€ 325,00 € 1.049,00
Morgen verzonden
1–3 (3)1

Waarom Refurbished.be?

Online een refurbished Samsung Galaxy S21 Plus kopen

De Samsung Galaxy S21 Plus is in 2021 uitgebracht door Samsung. Deze smartphone is tegelijk uitgebracht met de S21 en de S21 Ultra. De Galaxy S21 heeft een nieuw design en is voorzien van geavanceerde camera’s. Deze smartphone heeft een haarfijn beeldscherm van 6,7-inch. Naast het prachtige design heeft deze smartphone razendsnelle prestaties en een sterke batterij. De geavanceerde camera’s zorgen ervoor dat je nooit meer vergeet om een moment vast te leggen. Je schiet 14 foto’s binnen een klik of kiest een mooi beeld uit een video waarvan je een scherpe foto opslaat. De Samsung Galaxy S21 Plus is beschikbaar in de kleuren zilver, goud, zwart en paars.

Voordelen Samsung Galaxy S21 Plus

+ Prachtig 6,7 inch beeldscherm
+ Razendsnel door de vernieuwde processor
+ Voorzien van 3 prachtige camera’s
+ Goedkoper dan een nieuwe Galaxy S21 Plus in de winkel
+ Snel draadloos opladen

Kwaliteit van een Samsung Galaxy S21 Plus

✓ De Samsung Galaxy S21 Plus is zo goed als nieuw
✓ De Samsung Galaxy S21 Plus is uitvoerig gecontroleerd door experts
✓ De Samsung Galaxy S21 Plus is een duurzame keuze
✓ In duurzame verpakking geleverd
✓ 3 jaar garantie
✓ Voorzien van de nieuwste software

Een refurbished Samsung Galaxy S21 Plus zo goed als nieuw

Ga je voor de Samsung Galaxy S21 Plus? Koop deze dan gemakkelijk online bij refurbished.be. Je kunt een refurbished Samsung Galaxy S21 Plus altijd vergelijken met een nieuw toestel uit de winkel. Er worden dagelijkse verschillende gebruikte Samsung telefoons gereviseerd. Door alle technologie die hierin zit is dit zeer nauwkeurig werk. Dit nauwkeurige werk wordt volgens onze kwaliteitseisen uitgevoerd. Onze missie is om ervoor te zorgen dat nieuwe gebruikers het verschil tussen een refurbished Samsung en een nieuwe niet kunnen herkennen. Wij zijn ook trots om te melden dat wij dagelijks deze missie behalen.

Weten of de Galaxy S21 Plus bij jou past

De Samsung Galaxy S21 Plus is een uitstekende telefoon voor iedereen die op zoek is naar de nieuwste, snelste, vooruitstrevendste Galaxy smartphone van dit moment. De S21 Ultra is voorzien van de nieuwste technologieën, unieke camera’s, de snelste chipset en ultra sterk glas. Hierdoor is deze telefoon hufterproof en hoef je nooit meer een camera mee te nemen op vakantie. De Samsung Galaxy S21 Ultra is beschikbaar in de kleuren zwart en zilver, heeft minimaal 128GB werkgeheugen en ondersteunt 5G.

Naast de Samsung Galaxy S21 Plus hebben wij ook de Galaxy S21 Ultra en de Galaxy S21 in ons assortiment. Geïnteresseerd in onze andere producten? Bekijk ons ruime assortiment op refurbished.be en sla je slag. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.