Refurbished iPad 4

Waarom Refurbished.be?

Refurbished iPad 4 kopen

Bij Refurbished bieden we onder andere refurbished iPads aan. De Refurbished iPad 4 (ook wel iPad Retina genoemd) is de voorganger van de iPad 3 en heeft met zijn upgrade interne verbeteringen ondergaan. Vergeleken met de apple iPad 3 heeft de Refurbished iPad 4 een krachtigere processor. De vierde generatie beschikt ook over sneller internet. Dit geldt voor zowel de Wi-Fi verbinding als de verbinding met een mobiel netwerk. Daarnaast beschikt de iPad over een lightning-poort aansluiting. De frontcamera van het apparaat is uitgerust met een 1.2 megapixel camera. Goed genoeg voor een leuke selfie dus.

De Refurbished iPad 4 is beschikbaar in verschillende opslagcapaciteiten: 16GB, 32GB of 64GB. Meer dan genoeg opslagruimte voor alle foto’s en video’s van de afgelopen vakanties. De Refurbished iPad 4 is beschikbaar in de kleuren zwart en wit.

Waarom de refurbished iPad 4

De Refurbished iPad 4 heeft een eindoordeel van 8.0 en is vervangen met de a6X processor, de a6x processor is een krachtigere versie van de a5x special edition op de iPad 3. De vertrouwde retina scherm op de Refurbished iPad 4 heeft 10x minder kleurfouten dan zijn voorganger en is geoptimaliseerd op verschillende aspecten: contrast, helderheid, batterijlevensduur. De extra rekenkracht van de A6X maakt dat het browsen op het toestel een stuk sneller is geworden. Hij wist in 2012 de snelste tablet op flinke achterstand te zetten en eindigde bovenaan de lijst.

Kwalitatief gerenoveerd door refurbished.be

refurbished.be wil als specialist het best mogelijke aanbod creëren. Refurbished producten zijn verkrijgbaar in diverse gradaties en condities. Zo beschikken we over A-grade, B-grade en C-grade producten.
Op refurbished.be vind je diverse elektronica van diverse keurmerken.

  • Deze keurmerken zijn gespecialiseerd in het op- en inkopen van gebruikte elektronica.
  • Wij en onze partners zijn gespecialiseerd in refurbishment.
  • Alle refurbished producten zijn technisch gecontroleerd en 100% functioneel.
  • Deze keurmerken worden door ons gecontroleerd, zodat jij dat niet meer hoeft te doen.

Een refurbished iPad 4 kopen bij refurbished.be

Bent u op zoek naar een refurbished iPad 4 die zo goed als nieuw is, maar voor een lagere prijs dan een gloednieuwe? Dan ben je bij refurbished.be aan het juiste adres. Bij refurbished.be worden apparaten op meer dan 50 punten gecontroleerd. Daarnaast krijg je bij refurbished.be altijd 3 jaar garantie op jouw aankoop. Ben je niet tevreden over je aankoop, maak dan gebruik van de 30 dagen niet goed geld terug garantie. De retourverzending is gratis. Kies je voor een refurbished iPad 4 dan help je het milieu ook een handje mee. Door de iPad 4 een tweede leven te geven ontstaat er minder CO2 uitstoot. Bij het produceren van nieuwe elektronische apparaten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Ga voor een refurbished iPad 4 en help mee met het besparen van het milieu. refurbished.be heeft een groot assortiment in elektronische apparaten. Bekijk onze webshop!

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.be.