Refurbished Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 64GB zwart
€ 149,00 € 489,00
Morgen verzonden
1–1 (1)1

Waarom Refurbished.be?

Koop online een refurbished Galaxy S8

Ben je op zoek naar een Galaxy S8 en wil je een goede deal? Dan is de refurbished Galaxy S8 perfect voor jou. Een refurbished Galaxy S8 is goedkoper dan nieuw in de winkel. De refurbished Galaxy S8 is waterdicht en is daardoor beschermd voor harde regen of een regenplas. Met de 5,8 inch beeldscherm en dunne randen is de Galaxy S8 een elegante smartphone. De refurbished Galaxy S8 beschikt over een irisscanner waarmee je jouw smartphone kan ontgrendelen met je ogen. Bij refurbished.be maak je zelf de keuze in welke conditie jij jouw refurbished Galaxy S8 wilt. Ga je voor een refurbished smartphone die ‘Zo goed is als nieuw’ of ‘Licht gebruikt’. Zo is er voor iedereen een refurbished Galaxy S8.

Voordelen refurbished Galaxy S8

+ Beschikbaar in diverse kleuren
+ Een elegante smartphone met dunne randen
+ Ontgrendel de refurbished Galaxy S8 met je ogen
+ Goedkoper dan een nieuwe Galaxy S8 in de winkel

Kwaliteit van een refurbished Galaxy S8

✓Een refurbished Galaxy S8 is zo goed als nieuw
✓In duurzame verpakking geleverd
✓ 3 jaar garantie bij je aankoop
✓ Nauwkeurig gecontroleerd en geüpdatet naar de nieuwste software

Altijd 3 jaar garantie

Bij refurbished.be heb je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Daarnaast worden de producten bij refurbished.be gecontroleerd door professionals op meer dan 50 punten. Er wordt gekeken naar onder andere het scherm, batterij en besturingssysteem.Op deze manier heb je altijd een goed werkend product ook na je aankoop. De refurbished Galaxy S8 wordt schoon opgeleverd.

Koop je refurbished Galaxy S8 bij refurbished.be

Kies je voor een refurbished Galaxy S8 bij refurbished.be dan ben je verzekerd van een goed product. Alle producten worden gecontroleerd door professionals en daarnaast profiteer je van 3 jaar garantie op jouw aankoop. Een refurbished product is niet alleen goed voor je portemonnee maar ook nog eens beter voor het milieu. Bij het produceren van nieuwe elektronische apparaten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Kies je voor een refurbished Galaxy S8 dan zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2 uitstoot. Op deze manier zorgen wij voor een groenere toekomst. refurbished.be heeft een groot assortiment in laptops, smartphones, tablets en accessoires in diverse merken zoals, Nokia, Huawei en Dell. Bekijk onze brede assortiment op refurbished.be. Als je vragen hebt of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op voor advies

Stel je vragen gerust aan een van onze medewerkers. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur via 085-3033799 of stuur ons een e-mail naar klantenservice@refurbished.be.