Refurbished Samsung nieuw in assortiment

17 April, 2019 10:19

Naast refurbished Apple, zoals refurbished iPhones, iPads en refurbished MacBooks worden ook refurbished Android zoals de refurbished Samsung Galaxy smartphonespopulair. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken en het is refurbished verkrijgbaar of het komt er aan. Dat is natuurlijk zowel voor je portemonnee als voor het milieu een prachtige ontwikkeling. Mogelijk heb je al eerder gehoord van een refurbished iPhone en andere refurbished Apple devices. Inmiddels breidt de refurbished markt telkens verder uit en zullen er telkens meer merken hergebruikt worden. Met deze ontwikkeling is onze groene hart blij. Al sinds 2015 zet refurbished.be zich in om mensen te laten hergebruiken.

Refurbished Samsung Galaxy

Zo zijn we begonnen met het aanbieden van refurbished iPhones en inmiddels ook iPads, iMacs en MacBooks bijvoorbeeld. Onlangs zijn de Samsung Galaxy smartphones refurbished toegevoegd aan ons assortiment. Samsung maakt gebruikt van het mobiele operating systeem van Google, namelijk Android. Naast iOS gebruikers kunnen dus nu ook mensen die Android gebruiken bij ons terecht voor een refurbished device, omdat hergebruiken slim en goed is voor het milieu. De volgende Refurbished Samsung smartphones worden op dit moment aangeboden.

Refurbished Samsung Galaxy S6
Refurbished Samsung Galaxy S6 Edge
Refurbished Samsung Galaxy S7
Refurbished Samsung Galaxy S7 Edge
Refurbished Samsung Galaxy S8
Refurbished Samsung Galaxy S8 Plus
Refurbished Samsung Galaxy S9

Ben jij Android gebruiker en altijd een goedkope samsung galaxy smartphone gewild? Sla je slag en bekijk ons aanbod refurbished Samsung Galaxy.

< ING en Mollie, Apple Pay komt eraan! Keurmerk Refurbished door Techniek Nederland >