Nieuwe iPad mini mogelijk al in April op de markt!

19 Maart, 2021 13:30

Als je al een tijdje wacht op een nieuwe aankondiging van Apple dan hoef je waarschijnlijk maar tot April te wachten. Geruchten gaan namelijk de ronde dat Apple van plan is om een nieuwe iPad series uit te brengen waaronder een nieuwe iPad Pro.

De nieuwe iPad Pro’s worden verwacht een vergelijkbaar design te hebben als de 11-inch en 12.9-inch versies die vorig jaar Maart op de markt werden gebracht. Qua verbeteringen zal er een betere processor aanwezig zijn en ook de camera’s zullen een upgrade krijgen.

Concept Foldable iPhone

De 12.9-inch versie komt ook met de geruchten dat deze mogelijk voorzien gaat zijn van een Mini LED scherm. Dit zou ervoor moeten zorgen dat het scherm een hoger contract aankan waardoor het scherm minder gevoelig.

Apple zou mogelijk ook de nieuwe iPad Pro’s voorzien hebben van een Thunderbolt port. Deze aansluiting zou het mogelijk maken om gegevens nog sneller over te zetten dan met de USB-C ports die op de huidige iPad Pro’s te vinden zijn.

Naast de iPads Pro’s zou APple ook aan het werken zijn aan een iPad mini wat groter scherm heeft dan de huidige mini’s. Dit zou betekenen dat het scherm dus groter gaat zijn dan 7.9-inch. De iPad mini is in 2019 compleet vernieuwd, maar daarvoor was het product sinds 2015 niet meer verbeterd. Het zou dus zo kunnen dat dit jaar een nieuwe mini uitgebracht wordt.

< Refurbished.nl behoort wederom tot de top 10 snelst groeiende E Commerce bedrijf van 2021. Apple overschatte productie van de iPhone 12 mini enorm! >