Shopping Awards 2022 | Refurbished.nl

12 Maart, 2022 12:11

refurbished.be doet ook dit jaar weer mee aan de Shopping Awards. Hierbij zijn we in de race om de beste webwinkel van Nederland te worden in de categorie Niche platformen/Marktplaatsen. Mede dankzij jullie stemmen werd refurbished.be in 2020 verkozen tot snelst groeiende E-commerce van Nederland én werden we in 2021 tweede bij de publieksprijs ‘Beste marketplace van Nederland ’.

Shopping Awards

De Shopping Awards is een jaarlijks evenement waar zowel Nederlandse offline als online winkels aan meedoen. Dit evenement wordt georganiseerd door BBP Media en de Stichting Shopping Awards. De deelnemers worden beoordeeld door stemmen van consumenten (50%) en door de vakjury (50%). Er zijn verschillende publieksprijzen en vakprijzen te winnen tijdens de uitreiking van de Shopping Awards 2022.


Stemmen kan vanaf 1 t/m 31 maart

Wij werken iedere dag hard om onze klanten te voorzien van de beste service en kwaliteit. Jouw beoordeling helpt ons ook in 2022 nog verder te groeien waardoor we onze klanten nog beter kunnen bedienen. Stemmen doe je binnen 1 minuut via deze link. Vergeet je stem achteraf niet te bevestigen via de mail, anders telt de stem niet mee.

Op 4 april worden de genomineerden bekend gemaakt. De winnaars worden op 7 juni uitgeroepen.


Missie refurbished.be

refurbished.be is in de refurbished markt begonnen met als missie om transparantie voor klanten te creëren. Er zijn talloze refurbished aanbieders, maar klanten weten maar niet met welke partij zij in zee moeten gaan. Ondertussen stijgt de populariteit in refurbished producten jaarlijks exponentieel en die markt blijft groeien naarmate producten toenemen in specificaties en dus in de prijs. Om de kwaliteit te waarborgen moeten leveranciers op refurbished.be door een strenge selecte waar producten op tientallen punten worden gecontroleerd. Zo is ons motto: ‘Wij doen het uitzoekwerk op het gebied van betrouwbare partijen zodat jij je alleen maar bezig hoeft te houden met het kiezen van het product.’ Op dit moment is refurbished.be actief in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

< Release van iOS 15.4, wat is er nieuw? Wat is de beste iPhone voor in je broekzak? >