Refurbished.nl genomineerd voor Shopping Awards Ecommerce50

2 Maart, 2020 10:30

Zeist – refurbished.be B.V. is genomineerd voor de Shopping Awards Ecommerce50. Hiermee behoort refurbished.be tot de tien snelst groeiende e-commercebedrijven van Nederland. Dit blijkt uit onafhankelijk onderzoek van consultancybureau EY op basis van verschillende criteria zoals de behaalde resultaten en de groeicijfers. Naast Ecommerce50 is refurbished.be óók genomineerd voor de Shopping Awards beste webwinkel in de categorie Electronica & Telecom!

Shopping Awards

De Shopping Awards is een jaarlijks evenement waar zowel Nederlandse offline als online winkels aan meedoen. De deelnemers worden beoordeeld op basis van omzetgroei in 2019 ten opzichte van 2017, groei tussen 2017 en 2019 en de groeiprognose voor 2020. Daarnaast wordt aanvullend gekeken naar het business model en of het een duurzame groei betreft. 26 maart 2020 zal op het Shopping Award Gala te Huis ter Duin de top 3, en daarmee ook de winnaar - het snelst groeiende e-commerce bedrijf van Nederland - bekend worden gemaakt. refurbished.be is enorm trots te behoren tot de top 10 snelst groeiende e-commerce bedrijven van Nederland en kijkt uit naar het Gala van de Shopping Awards.

Unieke positie refurbished.be

refurbished.be heeft een unieke positie in de Nederlandse refurbished markt, met het grootste aanbod Refurbished producten van verschillende refurbished merken, de beste kwaliteit en voorwaarden voor de consument. Daarmee is refurbished.be er in geslaagd een van de marktleiders te worden. refurbished.be slaat met succes een brug tussen de beste refurbishers en de consument, met een breed aanbod refurbished producten zoals refurbished iPhones en iPads van de beste refurbished merken in deze nieuwe groeimarkt. Zo zijn ook de bekende refurbished merken die aangesloten zijn bij het Keurmerk Refurbished van Techniek Nederland verkrijgbaar op refurbished.be. Binnenkort opent refurbished.be haar deuren in Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk, waarmee het definitief zich neerzet als grote speler in de Europese markt voor refurbished producten.

Duurzame groei

Als online bedrijf wat zich focust op het aanbieden van refurbished producten van de beste kwaliteit tegen de best mogelijke voorwaarden voor de consument is het behouden van deze focus van groot belang. Omar Ouchene - "Niet zijn wij alleen bezig met het verduurzamen van onze groei, daarnaast heeft ons bedrijf ook een rol in het verduurzamen van onze samenleving door het gebruik van eerder gebruikte (refurbished) producten." - Joost Angelier vult aan "Daar de focus nu vooral ligt op refurbished Apple, zal de komende periode, dit en volgend jaar, ook in teken staan van verbreding van het assortiment - denk daarbij aan witgoed, windows computers en diverse electronica van de beste bekende merken.". De heren van refurbished.be focussen zich hiermee op het verbreden van de impact op onze samenleving en tegelijkertijd zijn zij een oplossing voor de retourenstroom voor bekende merken en grote retailers.

< Je eigen Credit Card gebruiken met Apple Pay in Nederland Duurzaamheid bij Refurbished.nl >