Mogelijk geen laders in de toekomst bij een nieuwe iPhone

6 Juli, 2020 15:21

Mogelijk gaat Apple in de toekomst geen nieuwe laders meer meesturen met de iPhone 12

In het geruchten circuit hebben wij vernomen dat Apple aan het overwegen is om in de nieuwe iPhone 12 niet standaard nieuwe laders mee te verzenden. Dit vinden wij een prachtig initiatief!!

Het is algemeen bekend dat er per huishouden meerdere iPhones zijn en ook al meerdere generaties iPhones en iPads versleten zijn. Het is dus goed voor te stellen dat er meerdere laders in een bak liggen ergens. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om je iPhone draadloos op te laden. Dit maakt de afhankelijkheid van bedrade opladers ook minder. Wij zien dus mooie kansen en mogelijkheden om een stukje onnodige vervuiling tegen te gaan.

Wij hopen dat Apple en ook bijvoorbeeld Samsung met meer van dit soort initiatieven komen en op deze manier de wereld een stuk duurzamer maakt.  Ook wij van refurbished.be zijn in gesprek met onze leveranciers om niet standaard een lader mee te verzenden. Wij denken hiermee een mooie bijdrage te kunnen leveren. Uiteraard kan een lader of een case wel los worden bij besteld bij ons op de website.

< Originele Apple & iPhone onderdelen voor iedereen! De Ziggo Go-App beschikbaar op de Apple TV >