Refurbished iPhone SE 64GB

Waarom Refurbished.be?

Refurbished iPhone SE 64GB

Een refurbished iPhone is het beste alternatief voor een nieuw toestel. Ben je toe aan een andere iPhone, maar vind je een nieuw toestel te duur? De iPhones van refurbished.be zijn qua kwaliteit vergelijkbaar met een nieuwe iPhone. Ze worden namelijk volledig gecontroleerd voordat ze de verkoop ingaan. We kijken het toestel na op technische mankementen en beschadigingen aan de behuizing. Op die manier kunnen wij de kwaliteit van onze iPhones te allen tijde garanderen. Bestel snel je iPhone SE op refurbished.be.

Voordelen refurbished iPhone SE

+ Snelle A9 processor
+ Zeer goed en scherp beeld
+ Touch ID vingerafdrukscanner
+ Voordeliger dan een nieuwe iPhone
+ Past gemakkelijk in je broekzak

Voordelen refurbished.be

✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Jouw iPhone tot € 2.500,- verzekerd
✓ Inclusief oplader en datakabel
✓ 3 jaar garantie op je iPhone SE
✓ Duurzame verpakking
✓ Vandaag besteld, morgen gratis bezorgd

 

De iPhone SE

De iPhone SE is qua uiterlijk bijna identiek aan de iPhone 5S. Het toestel heeft een 4 inch beeldscherm en dezelfde afmetingen als de 5S. Door deze kleine afmetingen is het toestel gemakkelijk met één hand te gebruiken. Hoewel de SE aan de buitenkant dus sterk aan de 5S doet denken, heeft de binnenkant veel meer overeenkomsten met de iPhone 6S. De 12 megapixel camera en de snelle A9 processor zijn namelijk hetzelfde als bij dit model. De iPhone SE wordt geleverd in de kleuren spacegrijs, zilver, goud en rosé goud. Daarnaast kun je kiezen voor een opslagruimte van 16 of 64GB.

iPhone SE Plus van de beste kwaliteit

De iPhones van refurbished.be zijn qua kwaliteit te vergelijken met een nieuwe iPhone. Onze refurbished iPhones zijn allemaal A-grade of B-grade. Een A-grade iPhone is zo goed als nieuw. Je kunt eigenlijk niet zien dat de telefoon gebruikt is. Een B-grade iPhone ziet er ook netjes uit, maar heeft lichte gebruikssporen. Beide iPhones werken prima en zijn volledig gecontroleerd door een Apple Premium Service Provider.

Specificaties iPhone SE

In onderstaand overzicht vind je de specificaties van de iPhone SE met 64GB.

Besturingssysteem: iOS 10
Hoogte: 123,8 mm
Breedte: 58,6 mm
Resolutie: 640 x 1136 pixels
Processor: A9 processor
Kloksnelheid: 1800 Mhz
Camera achterkant: 12 megapixels
Camera voorkant: 1,2 megapixels
Autofocus: Ja
Flitser: True Tone
Scherm technologie: Retina HD-display
Audio-out: 3,5 mm mini-jack
Dikte: 7,6 mm
Gewicht: 110 gram
Schermgrootte: 4 inch
NFC: Ja
DLNA: Nee
Bluetooth: 4.2
GPS: Ja
Dataverbinding: 3G, 4G en 4G+
Accu capaciteit: 1642 mAh
Spreektijd: 14 uur
Stand-by tijd: 240 uur

Klantervaringen

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze service en onze producten. Wij vragen daarom regelmatig hoe zij onze service ervaren. Lees hieronder een aantal ervaringen van onze klanten.

“Ik was toe aan een nieuwe iPhone, maar vond de nieuwe modellen te groot. De handzaamheid van mijn 5S beviel juist zo goed, maar ik had wel behoefte aan een sneller toestel met betere camera. De SE is daarom perfect voor mij. Dat ik hem bij refurbished.be voor het heel goed prijsje kon bestellen was helemaal mooi meegenomen.”

 

Jorien

“Mijn oude iPhone was gestolen op vakantie. Ik baalde enorm, want vond een nieuwe eigenlijk te duur. Gelukkig kon ik bij refurbished.be een goed toestel voor een lage prijs kopen.”

 

Wesley

“De iPhone SE is echt het perfecte toestel voor mij. Lekker klein en gebruiksvriendelijk, maar toch de kracht van een 6S. Ben heel blij met mijn nieuwe telefoon.”

 

Diana