Overige

Waarom Refurbished.be?

Op zoek naar andere accessoires?

De producten van Apple zijn super fijn om mee te werken. Maar er zijn ook voldoende accessoires die het comfort en het gemak van deze producten verhogen. Denk bijvoorbeeld aan een Apple Pencil die je kunt gebruiken om creatief bezig te zijn met je iPad. Of een Smart Keyboard waardoor je veel sneller en gemakkelijker kunt typen. Maar ook de actieve reiziger zijn er genoeg opties met telefoonhouders voor je auto of zelfs voor je fiets.

Voor als u op pad gaat of voor extra comfort

Heeft u net een nieuwe auto gekocht of bent u veel op pad met uw fiets? Dan is het handig om een houder voor uw telefoon te kopen. Zo kunt u gemakkelijk blijven navigeren terwijl uw telefoon stevig op zijn plek zal blijven zitten. Maar ook geven deze accessoires uw extra gemak bij het gebruik van uw iPhone of iPad. Denk bijvoorbeeld aan een Apple Pencil waardoor u veel preciezer en creatiever kunt zijn. Of een Smart Keyboard waarmee je een fysiek toetsenbord kunt koppelen aan je iPad en hierdoor sneller kunt typen.

Een toevoeging voor iedere refurbished Apple product

Deze overige accessoires zijn ideaal voor als u veel onderweg bent of u gewoon uw eigen comfort wilt verhogen. Een Smart Keyboard zal ook uw productiviteit verhogen en met een telefoonhouder krijgt u weer de nodige focus terug op uw stuur en de weg.

Over refurbished.be

refurbished.be draagt graag mee aan een circulaire economie en gelooft in een duurzame samenleving. Daarom zetten wij ons actief in en zetten onze beste been voor. Zo zijn wij een samenwerking met Staatsbosbeheer aangegaan om meer bomen te planten. En uiteraard kun je in onze webshop kiezen voor een groot assortiment aan refurbished elektronica. Door het aanbieden en verkopen van refurbished producten zorgen wij ervoor dat er minder CO2 uitgestoten wordt. Zo bent u niet alleen goed bezig voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.