Samsung Galaxy S8 64GB zilver

Samsung Galaxy S8 64GB zilver
Samsung Galaxy S8 64GB zilver
Samsung Galaxy S8 64GB zilver
Samsung Galaxy S8 64GB zilver
Samsung Galaxy S8 64GB zilver
Samsung Galaxy S8 64GB zilver
Samsung Galaxy S8 64GB zilver
Samsung Galaxy S8 64GB zilver
Samsung Galaxy S8 64GB zilver
Samsung Galaxy S8 64GB zilver
1
Selecteer kleur
2
Selecteer geheugen
4
Beste keuze

no stock

  • Hulp bij je bestelling? Wij helpen graag
  • Bij elke bestelling planten wij een boom
  • Altijd de beste deal

Omschrijving Samsung Galaxy S8 64GB zilver

De refurbished Galaxy S8 in de kleur Zilver heeft 64GB opslagcapaciteit. De refurbished Galaxy S8 in de kleur Zilver heeft een Super AMOLED beeldscherm. Waarbij je video’s in levendige kleuren kunt zien. Met de 12Mp camera kan je bij weinig licht ook scherpe foto’s maken. De Galaxy S8 heeft geen zwarte randen, waardoor de smartphone er erg elegant eruit ziet. Ben jij ooit met je telefoon in je zak in het zwembad gesprongen? Dat is nu zeker geen probleem meer. Stop met het onnodig verzekeren van je telefoon en neem een telefoon die waterdicht* is met gehard glas op de voor- en achterkant.

Precies wat je zoekt, omdat...
Je wilt fotograferen zonder dat er bij het inzoomen pixels ontstaan; dit is goed mogelijk met de 12MP camera met extra groot diafragma om bij weinig licht scherpe foto’s te maken.
Je jouw sociale media wilt bijhouden op een haarfijn beeldscherm. Met het Super AMOLED beeldscherm is dat heel goed mogelijk. Je hebt levendige kleuren die qua contrast erg rustig zijn voor je ogen.
Je graag stereogeluid wilt hebben bij het bekijken van filmpjes op YouTube of Netflix zodat je nog meer in die video of film zit!
Je Jouw Samsung wilt beveiligen met een irisscanner zodat niemand bij je berichten of gegevens kan. Feitje.. Wist jij dat een iris 256 unieke kenmerken heeft? Dit zijn er ruim 6x zoveel als een vingerafdruk, dus je bent nog veiliger met deze telefoon. 
*IP68 wat inhoudt dat het tot 30 minuten in 1,5 meter diep water kan liggen. Een plons in het zwembad, toilet of badkuip houdt hij dus vol!

Misschien is een andere variant beter wanneer…
Je niet zo’n Android fan bent; in dat geval zouden wij je een iPhone adviseren.
Je minder vermogen ook prima vindt; in dat geval adviseren wij je een versie hiervoor.

Ons advies
Het is 2022: een agenda, dictafoon, MSN en een scanner is niet meer van deze tijd. Toch wil je al deze praktische functies niet kwijt. Dat hoeft ook niet. Alles kan in deze Samsung die nog geen 200 gram weegt! Handig om in je zak weg te stoppen en ideaal om professionele foto’s te nemen als je net dat mooie uitzicht hebt in de natuur.

Twijfel je nog?
Onze technische specialisten zitten dagelijks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Stuur onze specialisten een berichtje voor advies via onze sociale media kanalen!

Refurbished, wat is dat precies?
Hoge kwaliteit refurbished producten verdienen een tweede leven. Wij staan voor een duurzame samenleving en onze bijdrage hieraan is het hergebruik van producten die nog jaren meegaan zoals deze telefoon. Met onze drie jaar garantie die standaard bij elk product zit, ben je verzekerd van de best mogelijke kwaliteit! De eerste stap naar een groene toekomst hebben wij gezet, zetten wij de volgende stap samen?


Specificaties

Opslag 64GB
Scherm 5.8 inch
Kleur Zilver
Conditie Gebruikt
WiFi 802.11 a/b/g/n/ac
Besturingsysteem Android 8
Model Galaxy S8
Hoogte 8mm
Breedte 68mm
Lengte 149mm
Gewicht 152g
Simlock-vrij Ja, wereldwijd
Processor Samsung Exynos 8 Octa (8895)
Camera voor 8MP
Camera achter 16MP
Accu Gebruikt
SIM-slot Nano-SIM
Bluetooth 4.2

Alternatieven

Model
Kleur
Geheugen
Scherm
Galaxy S10 Lite
Blauw
128GB
6.7 inch
€ 155,00
€ 497,00
Kopen
Galaxy S22+
Zwart
128GB
6.6 inch
€ 432,72
€ 999,00
Kopen
Samsung Galaxy S8 64GB zilver
0