Prijsinformatie

Prijsweergave
Je ziet bij elk product een nieuwprijs staan met een streep er doorheen en de prijs van refurbished.be. De nieuwprijs is de oorspronkelijke adviesprijs bij introductie door de fabrikant. De refurbished.be prijs is de aantrekkelijke aanbiedingsprijs die je betaalt.

BTW-product of Marge-product
Al onze producten, tenzij anders aangegeven, zijn inclusief 21% BTW. Bij je bestelling ontvang je zowel als particulier als bedrijf een factuur met een aparte BTW vermelding.

Refurbished producten kunnen worden aangeboden onder de zogeheten Europese margeregeling. Dit is van toepassing op tweedehands producten die oorspronkelijk zonder btw zijn ingekocht van een particulier, omdat een particulier geen btw kan en mag heffen.

Omdat wij met diverse bedrijven samenwerken die gespecialiseerd zijn in het opkopen en refurbishen werken wij grotendeels met BTW-producten, maar worden er ook marge-producten aangeboden. Marge producten hebben een lagere prijs, waardoor extra interessant. U herkent een marge product door de aparte vermelding op de productpagina.

Thuiskopieheffing
Alle vernoemde prijzen op refurbished.be zijn inclusief de thuiskopieheffing indien van toepassing. refurbished.be betaalt deze heffing voor de klant. De thuiskopieheffing compenseert makers en artiesten voor kopieën die consumenten van hun werk maken. De heffing is verplicht en van toepassing op bijvoorbeeld apparaten met een opslag, zoals smartphones, tablets en laptops.

Prijsverschillen
Omdat wij werken met verschillende merken (leveranciers) die dezelfde producten aanbieden kan het soms zijn dat prijzen van elkaar afwijken. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat een iPhone X met 64GB geheugen in de kleur zwart en een conditie van 4 sterren voor een hogere prijs wordt aangeboden dan de witte variant met een conditie van 5 sterren. Wij verzamelen alle aanbiedingen van de merken en tonen je het beste aanbod. Omdat wij alleen producten aanbieden die op voorraad zijn kan het soms voorkomen dat een beter aanbod niet voorradig is en zodoende kunnen er prijsverschillen ontstaat. Doe er je voordeel mee!